Ny folie for bilfoliering

Trond Tokt (t.v.) med sine Scandraft-kolleger som viser hvordan den nye PPF -folien fungerer. Foto: Anja Degerholm

Bredden av materialer og tilbehør, og fremfor alt tilgjengeligheten i en tid med råvaremangel. Scandraft fremhevet dette på standen sin under messen.
– Vi har også et ekstra fokus på en ny type folie for bilfoliering, som er et marked i vekst. Det kalles PPF eller lakkbeskyttende folie, sier Trond Tokt fra Scandraft.
Han påpeker at Scandraft også har et stort utvalg av printfolier.
– Det er et stort lager, så vi har varer tilgjengelig. Vi vet at konkurrentene sliter med det, sier han.
Bildetekst:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: