Signcom serverte flere nyheter

Simon Nyman, produktsjef i Signcom, foran bestselgeren Epson SureColor S80600. Foto: Anja Degerholm

Tre Epson-skrivere til forskjellige formål, en XY-kutter fra den nye leverandøren Flexa og graveringsmaskiner fra Roland. Det var noen nyheter om at besøkende kunne se nærmere på forhandleren Signcoms stand.

Produktsjef Simon Nyman viste rundt blant nyhetene. Første stopp: en Epson SureColor F500, en maskin for det lille trykkeriet.
– Det er en inngangsmodell for sublimering av for eksempel tekstiler, krus og andre ting, sier Simon Nyman og går videre til ytterligere to Epson-nyheter.
Epson SureColor S80600 solventprinter er mer eksklusiv med ni farger pluss hvit eller metallisk.
– Det er nytt for oss, men har vært en skikkelig bestselger de siste årene.
Den tredje Epson -maskinen, SureColor R5000, er en resinprinter, eller latex som mange kjenner det som. Leverandøren lover holdbare printhoder som sjeldent trenger å skiftes ut.
I tillegg til Epson, tok Signcom også med seg sine lojale tjenere fra Mimaki, både UV og solvent. Men også et RollX -bord utstyrt med en varmevals som fjerner behovet for en separat laminator. Et etterspurt tilvalg fra kundene.

En varmevals for RollX -bordet, noe kundene har bedt om lenge. Foto: Anja Degerholm

XY -kutteren Miura Plus fra den nye leverandøren Flexa ble også vist. En maskin som vil spare mye arbeidskraft og fjerne en flaskehals i etterbehandlingen.
Til slutt hadde Signcom med seg tre graveringsmaskiner fra Roland, for merking av alt fra skilt til VVS eller elektriske produkter. En av disse, Modela MDX-50, er en 3D-freser for små serier og prototyper som blant annet kan brukes i pedagogiske sammenhenger.

Johan Millby, produktsjef, viser en 3D -kutter fra Roland. Foto: Anja Degerholm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.