Allsidig tekstilprinter

Brother GTX pro er en printer for alle typer tekstiltrykk, sier Perry Sandell. Foto: Anja Degerholm

Print på alt fra T-skjorter til sko, luer eller oppvaskkluter. GTX pro tekstilprinter fra Brother kan gjøre alt dette for DTG og DTF, noe ACG Nyström viste under messen.

– Det er en veldig fleksibel maskin med mange muligheter, sier Perry Sandell, forretningsområdesjef for trykk og broderi hos ACG Nyström.
Et produkt som har blitt stadig mer populært å trykke på er trøyer i polyestermateriale, for eksempel sportstrøyer med forskjellige laglogoer.

– Det er veldig stor etterspørsel etter det. Her vil vi vise at maskinen kan så mye mer enn det, sier Perry Sandell.
Printeren er også tilgjengelig i en modell for volumproduksjon, Pro Bulk, der fargekostnadene kan reduseres betydelig sammenlignet med modellen på inngangsnivå.

Print på sko hos ACG Nyström. Foto: Anja Degerholm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: