En times tur til Gmund i Tyskland

Papyrus tok en helt ny tilnærming da de inviterte sine nordiske kunder til å besøke Gmunds papirfabrikk i Tyskland. Det ble sendt ut en hyggelig invitasjon og de som svarte fikk en inspirasjonseske og lenke til et Teammøte.

Da tiden var inne, 26. og 27. oktober, bar det avsted til fabrikken, som produserer 48 forskjellige typer økologisk innfarget papir, hvor hvert ark kvalitetssjekkes og alt papir kan kjøpes til – i alle fall 2030. Så ettertrykk på samme papir bør ikke være et problem.

At to hele linjer i prøveboken består av blånyanser, forklarer Gmund at det er den vanligste logofargen. Så der må det være mange farger som ligger nær opptil hverandre.

– Også konvoluttene finnes i alle de 48 fargene, sier salgssjef Hans Ekelund. Og de kan bestilles – som papiret – i nettbutikken på engelsk, svensk og norsk.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: