Antalis inngår europeisk samarbeidsavtale med Arlon Graphics

Fargerik og anvendelig selvklebende vinyl fra Arlon. Pressebilde.

Antalis, grossist i papir og andre medier, maskinvare og service for visuell kommunikasjon, har inngått en distribusjonsavtale med Arlon Graphics.

Arlon er en global produsent av innovative løsninger for skilt, display og grafisk industri og er spesielt anerkjent for selvklebende vinyler av høy kvalitet, med bruksområder som strekker seg fra avansert bildekor, via skilt til premium interiørdekorering. Antalis’ kunder får nå flere alternativer innen høykvalitets vinyl og tilhørende laminat som gir utmerket utskriftskvalitet og enklere etterbehandling, hevder Antalis i en pressemelding.

Flere eksempler på anvendelsesområder. Pressebilde.

Denne avtalen gir Antalis’ kunder tilgang til produkter med unike egenskaper, spesielt med tanke på større bilfolieringsoppdrag.

– Arlons fokus på utvikling av nye limtyper, kombinert med streng kvalitetskontroll, gjør selskapet til en perfekt partner for Antalis, forteller Christer Bratz, salgsdirektør for visuell kommunikasjon i Antalis Norge. – Vi er stolte av å distribuere Arlons produkter med SLX®+ og FLITE Technology®. Dette er en game changer som tillater montørene å jobbe raskere, med bedre kontroll og ikke minst: de kan fjerne folien raskt, påpeker Christer Bratz.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: