Antalis inngår europeisk samarbeidsavtale med Arlon Graphics

Fargerik og anvendelig selvklebende vinyl fra Arlon. Pressebilde.

Antalis, grossist i papir og andre medier, maskinvare og service for visuell kommunikasjon, har inngått en distribusjonsavtale med Arlon Graphics.

Arlon er en global produsent av innovative løsninger for skilt, display og grafisk industri og er spesielt anerkjent for selvklebende vinyler av høy kvalitet, med bruksområder som strekker seg fra avansert bildekor, via skilt til premium interiørdekorering. Antalis’ kunder får nå flere alternativer innen høykvalitets vinyl og tilhørende laminat som gir utmerket utskriftskvalitet og enklere etterbehandling, hevder Antalis i en pressemelding.

Flere eksempler på anvendelsesområder. Pressebilde.

Denne avtalen gir Antalis’ kunder tilgang til produkter med unike egenskaper, spesielt med tanke på større bilfolieringsoppdrag.

– Arlons fokus på utvikling av nye limtyper, kombinert med streng kvalitetskontroll, gjør selskapet til en perfekt partner for Antalis, forteller Christer Bratz, salgsdirektør for visuell kommunikasjon i Antalis Norge. – Vi er stolte av å distribuere Arlons produkter med SLX®+ og FLITE Technology®. Dette er en game changer som tillater montørene å jobbe raskere, med bedre kontroll og ikke minst: de kan fjerne folien raskt, påpeker Christer Bratz.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: