Antalis inngår europeisk samarbeidsavtale med Arlon Graphics

PUBLISERT: 9 november 2021
OPPDATERT: 9 november
Fargerik og anvendelig selvklebende vinyl fra Arlon. Pressebilde.

Antalis, grossist i papir og andre medier, maskinvare og service for visuell kommunikasjon, har inngått en distribusjonsavtale med Arlon Graphics.

Arlon er en global produsent av innovative løsninger for skilt, display og grafisk industri og er spesielt anerkjent for selvklebende vinyler av høy kvalitet, med bruksområder som strekker seg fra avansert bildekor, via skilt til premium interiørdekorering. Antalis’ kunder får nå flere alternativer innen høykvalitets vinyl og tilhørende laminat som gir utmerket utskriftskvalitet og enklere etterbehandling, hevder Antalis i en pressemelding.

Flere eksempler på anvendelsesområder. Pressebilde.

Denne avtalen gir Antalis’ kunder tilgang til produkter med unike egenskaper, spesielt med tanke på større bilfolieringsoppdrag.

– Arlons fokus på utvikling av nye limtyper, kombinert med streng kvalitetskontroll, gjør selskapet til en perfekt partner for Antalis, forteller Christer Bratz, salgsdirektør for visuell kommunikasjon i Antalis Norge. – Vi er stolte av å distribuere Arlons produkter med SLX®+ og FLITE Technology®. Dette er en game changer som tillater montørene å jobbe raskere, med bedre kontroll og ikke minst: de kan fjerne folien raskt, påpeker Christer Bratz.

Les videre

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12