Kyocera lanserer inkjetprinter med Visutech som distributør

Kyocera signerer avtale om distribusjon med Visutech. Pressefoto.

Kyocera lanserer produksjonsprinter med inkjet-teknologi og signerer skandinavisk distributøravtale med Visutech.

Kyocera Document Solutions Nordic har nå gått inn i det skandinaviske markedet for grafisk produksjon gjennom printeren TASKalfa Pro 15000c med vannbasert inkjet-teknologi.

– Lanseringen av produksjonsprintere for den grafiske bransjen er strategisk svært viktig for Kyocera. Vi har vært nøye i vårt valg av distributør og gjennom Visutech får vi en av Nordens mest fremtredende leverandører av digitale produksjonsløsninger, med lang erfaring og stor teknisk kompetanse. Dette gjør at vi føler oss glade og trygge når vi signerer en skandinavisk avtale med Visutech som distributør for vår produksjonsblekkskriver, sier Johan Fensby, Country Manager i Kyocera Document Solutions Nordic.

Visutech har holdt på siden 1988 og er en helhetlig leverandør av digitale produksjonsløsninger til den grafiske bransjen i Norden. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland med hovedkontor i Gøteborg.

– Kyoceras inkjetmaskiner passer godt inn som et supplement til vårt eksisterende utvalg av digitale offsetpresser. Vi utvider tilbudet vårt og fortsetter å tilføre verdi til våre kunder. Sammen øker vi mulighetene når det kommer til digital fleksibilitet, både med høyeste offsetkvalitet og nå også med inkjet for store volumer til virkelig lave kjørekostnader. Det blir nå «det beste fra begge verdener» for våre kunder, sier Jan-Olof Jungersten, administrerende direktør i Visutech.

Den vannbaserte inkjet-printeren TASKalfa Pro 15000c. Pressebilde.

– Det nye partnerskapet med Visutech som distributør av Kyocera TASKalfa Pro 15000c med inkjet-teknologi gir også vårt øvrige partnernettverk muligheter til å selge produktutvalget til sine kunder i den grafiske bransjen, med en meget kompetent support- og serviceorganisasjon i ryggen som skaper trygghet , sier Magnus Christerson, Commercial Manager i Kyocera Document Solution Nordic.

Kundene etterspør arkmatet inkjetprinting som erstatning for produksjon av applikasjoner med lavere fargedekning og store volum, produkter som i dag kjøres på eksisterende tonermaskiner og til en viss grad i konvensjonell offset. Kyoceras inkjet-maskiner tilbyr akkurat det de etterspør, men til en bedre TCO enn det som har blitt tilbudt på markedet så langt, hevdes det i en pressemelding. Produktet er lagd for å møte behovene til opptil 1 million utskrifter/måned (A4) og er enkelt å håndtere for brukere. Energiforbruket er lavt på bare 1,5 KwH for standardkonfigurasjonen og er sertifisert i henhold til Energy Star, EPEAT, RoHS og EcoMark.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: