Kyocera lanserer inkjetprinter med Visutech som distributør

PUBLISERT: 9 november 2021
OPPDATERT: 9 november
Kyocera signerer avtale om distribusjon med Visutech. Pressefoto.

Kyocera lanserer produksjonsprinter med inkjet-teknologi og signerer skandinavisk distributøravtale med Visutech.

Kyocera Document Solutions Nordic har nå gått inn i det skandinaviske markedet for grafisk produksjon gjennom printeren TASKalfa Pro 15000c med vannbasert inkjet-teknologi.

– Lanseringen av produksjonsprintere for den grafiske bransjen er strategisk svært viktig for Kyocera. Vi har vært nøye i vårt valg av distributør og gjennom Visutech får vi en av Nordens mest fremtredende leverandører av digitale produksjonsløsninger, med lang erfaring og stor teknisk kompetanse. Dette gjør at vi føler oss glade og trygge når vi signerer en skandinavisk avtale med Visutech som distributør for vår produksjonsblekkskriver, sier Johan Fensby, Country Manager i Kyocera Document Solutions Nordic.

Visutech har holdt på siden 1988 og er en helhetlig leverandør av digitale produksjonsløsninger til den grafiske bransjen i Norden. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland med hovedkontor i Gøteborg.

– Kyoceras inkjetmaskiner passer godt inn som et supplement til vårt eksisterende utvalg av digitale offsetpresser. Vi utvider tilbudet vårt og fortsetter å tilføre verdi til våre kunder. Sammen øker vi mulighetene når det kommer til digital fleksibilitet, både med høyeste offsetkvalitet og nå også med inkjet for store volumer til virkelig lave kjørekostnader. Det blir nå «det beste fra begge verdener» for våre kunder, sier Jan-Olof Jungersten, administrerende direktør i Visutech.

Den vannbaserte inkjet-printeren TASKalfa Pro 15000c. Pressebilde.

– Det nye partnerskapet med Visutech som distributør av Kyocera TASKalfa Pro 15000c med inkjet-teknologi gir også vårt øvrige partnernettverk muligheter til å selge produktutvalget til sine kunder i den grafiske bransjen, med en meget kompetent support- og serviceorganisasjon i ryggen som skaper trygghet , sier Magnus Christerson, Commercial Manager i Kyocera Document Solution Nordic.

Kundene etterspør arkmatet inkjetprinting som erstatning for produksjon av applikasjoner med lavere fargedekning og store volum, produkter som i dag kjøres på eksisterende tonermaskiner og til en viss grad i konvensjonell offset. Kyoceras inkjet-maskiner tilbyr akkurat det de etterspør, men til en bedre TCO enn det som har blitt tilbudt på markedet så langt, hevdes det i en pressemelding. Produktet er lagd for å møte behovene til opptil 1 million utskrifter/måned (A4) og er enkelt å håndtere for brukere. Energiforbruket er lavt på bare 1,5 KwH for standardkonfigurasjonen og er sertifisert i henhold til Energy Star, EPEAT, RoHS og EcoMark.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1