Kyocera lanserer inkjetprinter med Visutech som distributør

Kyocera signerer avtale om distribusjon med Visutech. Pressefoto.

Kyocera lanserer produksjonsprinter med inkjet-teknologi og signerer skandinavisk distributøravtale med Visutech.

Kyocera Document Solutions Nordic har nå gått inn i det skandinaviske markedet for grafisk produksjon gjennom printeren TASKalfa Pro 15000c med vannbasert inkjet-teknologi.

– Lanseringen av produksjonsprintere for den grafiske bransjen er strategisk svært viktig for Kyocera. Vi har vært nøye i vårt valg av distributør og gjennom Visutech får vi en av Nordens mest fremtredende leverandører av digitale produksjonsløsninger, med lang erfaring og stor teknisk kompetanse. Dette gjør at vi føler oss glade og trygge når vi signerer en skandinavisk avtale med Visutech som distributør for vår produksjonsblekkskriver, sier Johan Fensby, Country Manager i Kyocera Document Solutions Nordic.

Visutech har holdt på siden 1988 og er en helhetlig leverandør av digitale produksjonsløsninger til den grafiske bransjen i Norden. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland med hovedkontor i Gøteborg.

– Kyoceras inkjetmaskiner passer godt inn som et supplement til vårt eksisterende utvalg av digitale offsetpresser. Vi utvider tilbudet vårt og fortsetter å tilføre verdi til våre kunder. Sammen øker vi mulighetene når det kommer til digital fleksibilitet, både med høyeste offsetkvalitet og nå også med inkjet for store volumer til virkelig lave kjørekostnader. Det blir nå «det beste fra begge verdener» for våre kunder, sier Jan-Olof Jungersten, administrerende direktør i Visutech.

Den vannbaserte inkjet-printeren TASKalfa Pro 15000c. Pressebilde.

– Det nye partnerskapet med Visutech som distributør av Kyocera TASKalfa Pro 15000c med inkjet-teknologi gir også vårt øvrige partnernettverk muligheter til å selge produktutvalget til sine kunder i den grafiske bransjen, med en meget kompetent support- og serviceorganisasjon i ryggen som skaper trygghet , sier Magnus Christerson, Commercial Manager i Kyocera Document Solution Nordic.

Kundene etterspør arkmatet inkjetprinting som erstatning for produksjon av applikasjoner med lavere fargedekning og store volum, produkter som i dag kjøres på eksisterende tonermaskiner og til en viss grad i konvensjonell offset. Kyoceras inkjet-maskiner tilbyr akkurat det de etterspør, men til en bedre TCO enn det som har blitt tilbudt på markedet så langt, hevdes det i en pressemelding. Produktet er lagd for å møte behovene til opptil 1 million utskrifter/måned (A4) og er enkelt å håndtere for brukere. Energiforbruket er lavt på bare 1,5 KwH for standardkonfigurasjonen og er sertifisert i henhold til Energy Star, EPEAT, RoHS og EcoMark.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: