Kyocera lanserer inkjetprinter med Visutech som distributør

PUBLISERT: 9 november 2021
OPPDATERT: 9 november
Kyocera signerer avtale om distribusjon med Visutech. Pressefoto.

Kyocera lanserer produksjonsprinter med inkjet-teknologi og signerer skandinavisk distributøravtale med Visutech.

Kyocera Document Solutions Nordic har nå gått inn i det skandinaviske markedet for grafisk produksjon gjennom printeren TASKalfa Pro 15000c med vannbasert inkjet-teknologi.

– Lanseringen av produksjonsprintere for den grafiske bransjen er strategisk svært viktig for Kyocera. Vi har vært nøye i vårt valg av distributør og gjennom Visutech får vi en av Nordens mest fremtredende leverandører av digitale produksjonsløsninger, med lang erfaring og stor teknisk kompetanse. Dette gjør at vi føler oss glade og trygge når vi signerer en skandinavisk avtale med Visutech som distributør for vår produksjonsblekkskriver, sier Johan Fensby, Country Manager i Kyocera Document Solutions Nordic.

Visutech har holdt på siden 1988 og er en helhetlig leverandør av digitale produksjonsløsninger til den grafiske bransjen i Norden. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland med hovedkontor i Gøteborg.

– Kyoceras inkjetmaskiner passer godt inn som et supplement til vårt eksisterende utvalg av digitale offsetpresser. Vi utvider tilbudet vårt og fortsetter å tilføre verdi til våre kunder. Sammen øker vi mulighetene når det kommer til digital fleksibilitet, både med høyeste offsetkvalitet og nå også med inkjet for store volumer til virkelig lave kjørekostnader. Det blir nå «det beste fra begge verdener» for våre kunder, sier Jan-Olof Jungersten, administrerende direktør i Visutech.

Den vannbaserte inkjet-printeren TASKalfa Pro 15000c. Pressebilde.

– Det nye partnerskapet med Visutech som distributør av Kyocera TASKalfa Pro 15000c med inkjet-teknologi gir også vårt øvrige partnernettverk muligheter til å selge produktutvalget til sine kunder i den grafiske bransjen, med en meget kompetent support- og serviceorganisasjon i ryggen som skaper trygghet , sier Magnus Christerson, Commercial Manager i Kyocera Document Solution Nordic.

Kundene etterspør arkmatet inkjetprinting som erstatning for produksjon av applikasjoner med lavere fargedekning og store volum, produkter som i dag kjøres på eksisterende tonermaskiner og til en viss grad i konvensjonell offset. Kyoceras inkjet-maskiner tilbyr akkurat det de etterspør, men til en bedre TCO enn det som har blitt tilbudt på markedet så langt, hevdes det i en pressemelding. Produktet er lagd for å møte behovene til opptil 1 million utskrifter/måned (A4) og er enkelt å håndtere for brukere. Energiforbruket er lavt på bare 1,5 KwH for standardkonfigurasjonen og er sertifisert i henhold til Energy Star, EPEAT, RoHS og EcoMark.

Les videre

Direktørskifte og produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom til Sign&Print Scandinavia ikke bare med produktnyheter, men også med en ny administrerende direktør ved roret. Det som ikke var nytt var fokuset på etterbehandling og automatiseringsløsninger.
Horizon-4-1024x683

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

3x hurtigere DTF-print

Mimaki lanserte sin første DTF-skriver i april i år. Mindre enn et halvt år senere lanserer de etterfølgeren – TxF300-75 – som er tre ganger raskere.
mimaki-TxF300-150

Siste nytt

Hotelloppdrag - en døråpner til et nytt marked

PS Press Reklame i Moss har vært aktiv i den grafiske bransjen i 30 år. For ti år siden snublet selskapet over storformattrenden, og nå begir de seg inn i nye uutforskede territorier med suksess: interiør.
PS-Trio-ver-2

"Unngå å bruke ordet bærekraftig i din markedsføring"

I Danmark advarer både Forbrukerombudet og Carsten Bøg, som er direktør for ESG og bærekraftig utvikling i bransjeorganisasjonen GRAKOM om å bruke ordet "bærekraftig".
BAEREKRAFTIG

Konica Minolta viste et effektivt trykkeri

Hvordan kan et trykkeri drives så effektivt som mulig? Konica Minolta ønsket å gi svaret på det spørsmålet til de besøkende på standen under Sign&Print Scandinavia, hvor de viste hvordan det kan gjøres rent praktisk.
Konica-4-1024x682

Veien fra familiebedrift til stort trykkerikonsern

En tydelig trend i den grafiske bransjen de siste årene har vært oppkjøp og konsolideringer. En bedrift som har gjort den reisen er Gunnarshaug Trykkeri i Stavanger, som i fjor ble en del av Aksell-gruppen. En endring som selskapets tidligere administrerende direktør ser på som både nødvendig og svært vellykket.
Morten G-web