CopyCat med kortreiste etiketter og rask levering

Aksel og Geir er fornøyd med oppstarten, kundene har vært både mange og fornøyde.

CopyCat har som mål å alltid levere høy kvalitet raskt. Nå som den nye etikettprinteren er på plass kan de produsere kvalitetsetiketter på rull – levert på dagen.

–Vi er konkurransedyktige på små opplag med rask levering, også på produksjon av etiketter og stickers. I tillegg har vi ingen begrensninger på antall, sier Aksel Økseter, som styrer produksjonen på Skøyen.

Det har vært et økt behov blant CopyCats kunder for rask levering av etiketter, gjerne på dagen, noe de nå kan innfri. Etiketter levert ferdig stanset på rull er et produkt der ventetiden ofte har strukket seg til en uke eller mer, det har ikke alltid kundene tid til å vente på.

–Som stolt medlem av Trykt i Norge har vi så klart produksjonen lokalt her på Skøyen. Kommer du innom kan du få en kopp kaffe mens du venter på at etikettene blir klare. Siden maskinen stanser ut kan man selv velge form på etikettene, de må ikke være runde, rektangulære eller kvadratiske. Lag en sky eller snakkeboble, du bestemmer selv. Det benyttes LED-teknologi som gir holdbare etiketter og som gjør det mulig å trykke på mange forskjellige materialer. Vil man ha en ekstra effekt kan man også trykke med hvit toner, noe som gjør seg ekstra bra på mørke eller transparente medier.’ sier Aksel.

Det er en OKI Pro 1050 etikettprinter levert av Stain Raaness som er installert i lokalene. Denne printeren (CMYK+W) benytter toner for fremstilling av etiketter. Printeren åpner for en effektiv produksjon i korte serier (opptil 9 meter i minuttet), samtidig som den klarer å printe på et bredt utvalg av ulike medier, som matt/glanset/høyglanset papir eller polyester samt tranparent. Ved bruk av hvit toner kan man dessuten få frem effekter som gjør etiketten spesiell.
Maskinene klarer dessuten å produsere vannfaste etiketter, og etiketter som er robuste nok til å klare uv-stråling.

Med Virgo etterbehandlingsystem blir produksjonen av etiketter enda mer strømlinjeformet. Virgo ruller av media, laminerer, skjærer ut etikettene «digitalt», fjerner overflødig materiale rundt hver utskårne etikett (fjerner matrisen), og ruller de ferdige etikettene på igjen. Ved behov kan de også splitte rullen i to eller tre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.