Digital etikett- og emballasjeløsning fra A-Å fra Konica Minolta

Konica Minoltas etikettprinter Accurio Label 230. Foto: Pressebilde

Etiketter og emballasje er de to vekstområdene som i dag er i den grafiske bransjen. Hos Konica Minolta har de satt sammen noen forslag til hvordan trykkerier kan bli en del av den positive utviklingen, ikke bare med en etikettskriver, men med hele løsningen.

Løsningen er bundet sammen av programvaren AccurioPro Label Impose, som integrerer Accurio-etikettmaskinene i alle produksjonsprosesser. Utstyret kan også legges til flexoenhet slik at det kan trykkes med hvit og andre flexofarger.

To banebredder
Etikettskriveren Accurio Label 230 er utstyrt med Eye-mark, slik at den kan skrives ut med pasning på forhåndstrykte medier. Det er en rask maskin med opptil 23,4 m i minuttet og betjeningen er svært brukervennlig. Du kan bytte mellom to banebredder – 250 mm og 330 mm.

Foredling av etiketter
Etikettene kan foredles og stanses i MGI JETvarnish 3D Web, som kan printe både 2D- og 3D-effekt.

Nå har du en foredlet etikett, for eksempel til en vinflaske, men for å gi produktet ekstra verdi må det ligge i en kartong. Den kan skrives ut på en Accuriojet KM 1e med de patenterte skrivehodene, Dot Freeze Technology. Vinkartongen kan også foredles i en MGI JETvarnish.

Inkjet for bølgepapp
Konica Minoltas etikett- og emballasjeløsning inkluderer også en frakteske produsert på en Konica Minolta PKG-675i Precision Packaging Series.

Inkjetprinter for papplater i bølgepapp – PKG-675i Precision Packaging Series. Foto: Pressebilde

Konica Minolta har gitt ut en brosjyre som forteller mer om løsningen – og mulighetene for å få en komplett etikett- og emballasjeløsning, så vurderer du å ta del i et vekstområde, så er det inspirasjon å hente.

Klikk bildet for å komme til siden hvor man kan bestille brosjyren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: