Digital etikett- og emballasjeløsning fra A-Å fra Konica Minolta

Konica Minoltas etikettprinter Accurio Label 230. Foto: Pressebilde

Etiketter og emballasje er de to vekstområdene som i dag er i den grafiske bransjen. Hos Konica Minolta har de satt sammen noen forslag til hvordan trykkerier kan bli en del av den positive utviklingen, ikke bare med en etikettskriver, men med hele løsningen.

Løsningen er bundet sammen av programvaren AccurioPro Label Impose, som integrerer Accurio-etikettmaskinene i alle produksjonsprosesser. Utstyret kan også legges til flexoenhet slik at det kan trykkes med hvit og andre flexofarger.

To banebredder
Etikettskriveren Accurio Label 230 er utstyrt med Eye-mark, slik at den kan skrives ut med pasning på forhåndstrykte medier. Det er en rask maskin med opptil 23,4 m i minuttet og betjeningen er svært brukervennlig. Du kan bytte mellom to banebredder – 250 mm og 330 mm.

Foredling av etiketter
Etikettene kan foredles og stanses i MGI JETvarnish 3D Web, som kan printe både 2D- og 3D-effekt.

Nå har du en foredlet etikett, for eksempel til en vinflaske, men for å gi produktet ekstra verdi må det ligge i en kartong. Den kan skrives ut på en Accuriojet KM 1e med de patenterte skrivehodene, Dot Freeze Technology. Vinkartongen kan også foredles i en MGI JETvarnish.

Inkjet for bølgepapp
Konica Minoltas etikett- og emballasjeløsning inkluderer også en frakteske produsert på en Konica Minolta PKG-675i Precision Packaging Series.

Inkjetprinter for papplater i bølgepapp – PKG-675i Precision Packaging Series. Foto: Pressebilde

Konica Minolta har gitt ut en brosjyre som forteller mer om løsningen – og mulighetene for å få en komplett etikett- og emballasjeløsning, så vurderer du å ta del i et vekstområde, så er det inspirasjon å hente.

Klikk bildet for å komme til siden hvor man kan bestille brosjyren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: