Digital etikett- og emballasjeløsning fra A-Å fra Konica Minolta

Konica Minoltas etikettprinter Accurio Label 230. Foto: Pressebilde

Etiketter og emballasje er de to vekstområdene som i dag er i den grafiske bransjen. Hos Konica Minolta har de satt sammen noen forslag til hvordan trykkerier kan bli en del av den positive utviklingen, ikke bare med en etikettskriver, men med hele løsningen.

Løsningen er bundet sammen av programvaren AccurioPro Label Impose, som integrerer Accurio-etikettmaskinene i alle produksjonsprosesser. Utstyret kan også legges til flexoenhet slik at det kan trykkes med hvit og andre flexofarger.

To banebredder
Etikettskriveren Accurio Label 230 er utstyrt med Eye-mark, slik at den kan skrives ut med pasning på forhåndstrykte medier. Det er en rask maskin med opptil 23,4 m i minuttet og betjeningen er svært brukervennlig. Du kan bytte mellom to banebredder – 250 mm og 330 mm.

Foredling av etiketter
Etikettene kan foredles og stanses i MGI JETvarnish 3D Web, som kan printe både 2D- og 3D-effekt.

Nå har du en foredlet etikett, for eksempel til en vinflaske, men for å gi produktet ekstra verdi må det ligge i en kartong. Den kan skrives ut på en Accuriojet KM 1e med de patenterte skrivehodene, Dot Freeze Technology. Vinkartongen kan også foredles i en MGI JETvarnish.

Inkjet for bølgepapp
Konica Minoltas etikett- og emballasjeløsning inkluderer også en frakteske produsert på en Konica Minolta PKG-675i Precision Packaging Series.

Inkjetprinter for papplater i bølgepapp – PKG-675i Precision Packaging Series. Foto: Pressebilde

Konica Minolta har gitt ut en brosjyre som forteller mer om løsningen – og mulighetene for å få en komplett etikett- og emballasjeløsning, så vurderer du å ta del i et vekstområde, så er det inspirasjon å hente.

Klikk bildet for å komme til siden hvor man kan bestille brosjyren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: