Rask standbygging

  • Ferdig stand

Å bygge en messestand kan være en slitsom og tidkrevende oppgave. For andre tar det ca 2,5 timer. Det var nemlig alt en representant fra Maxibit trengte for å bygge en 24 kvadratmeter stor stand på Sign, Print & Promotion-messen i høst.

Ifølge skilt- og utstillingsleverandøren Maxibit ankom en av deres representanter messehallen på Hellerudsletta noen timer før åpning for å starte byggingen av selskapets stand på 24 kvadratmeter. Det tok i underkant av 2,5 timer, skriver selskapet i et nyhetsbrev.

Standen ble bygget med selskapets bærbare og gjenbrukbare produkter – bakvegger og lysbokser som Stage Impact og LightScape og Scene UltraLight samt resepsjonsdisken LaunchPack 2.0. Et trykt teppe med Maxibit-logo ble brukt på gulvet.

Da messen var over, pakket Maxibits representant alt i transportvesker på under 1,5 time. Ingenting måtte kastes. Alt kan gjenbrukes på neste messe.

Sign, Print & Promotion-messen ble arrangert 20. – 21. oktober.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: