Rask standbygging

  • Ferdig stand

Å bygge en messestand kan være en slitsom og tidkrevende oppgave. For andre tar det ca 2,5 timer. Det var nemlig alt en representant fra Maxibit trengte for å bygge en 24 kvadratmeter stor stand på Sign, Print & Promotion-messen i høst.

Ifølge skilt- og utstillingsleverandøren Maxibit ankom en av deres representanter messehallen på Hellerudsletta noen timer før åpning for å starte byggingen av selskapets stand på 24 kvadratmeter. Det tok i underkant av 2,5 timer, skriver selskapet i et nyhetsbrev.

Standen ble bygget med selskapets bærbare og gjenbrukbare produkter – bakvegger og lysbokser som Stage Impact og LightScape og Scene UltraLight samt resepsjonsdisken LaunchPack 2.0. Et trykt teppe med Maxibit-logo ble brukt på gulvet.

Da messen var over, pakket Maxibits representant alt i transportvesker på under 1,5 time. Ingenting måtte kastes. Alt kan gjenbrukes på neste messe.

Sign, Print & Promotion-messen ble arrangert 20. – 21. oktober.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: