Rask standbygging

  • Ferdig stand

Å bygge en messestand kan være en slitsom og tidkrevende oppgave. For andre tar det ca 2,5 timer. Det var nemlig alt en representant fra Maxibit trengte for å bygge en 24 kvadratmeter stor stand på Sign, Print & Promotion-messen i høst.

Ifølge skilt- og utstillingsleverandøren Maxibit ankom en av deres representanter messehallen på Hellerudsletta noen timer før åpning for å starte byggingen av selskapets stand på 24 kvadratmeter. Det tok i underkant av 2,5 timer, skriver selskapet i et nyhetsbrev.

Standen ble bygget med selskapets bærbare og gjenbrukbare produkter – bakvegger og lysbokser som Stage Impact og LightScape og Scene UltraLight samt resepsjonsdisken LaunchPack 2.0. Et trykt teppe med Maxibit-logo ble brukt på gulvet.

Da messen var over, pakket Maxibits representant alt i transportvesker på under 1,5 time. Ingenting måtte kastes. Alt kan gjenbrukes på neste messe.

Sign, Print & Promotion-messen ble arrangert 20. – 21. oktober.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: