Onlineprinters tilbyr kundene adgang til 20 millioner bilder

I forbindelse med et nytt samarbeid med bildedatabasen Shutterstock kan brukere av verktøyet «Design online» på Onlineprinters nettside laste ned 20 millioner bilder fra den store Shutterstock-databasen.

Mange grafiske designere, markedssjefer og annonsører kjøper trykksaker fra nett-trykkeriet Onlineprinters. De har imidlertid også en lang rekke andre kunder, som selvstendig næringsdrivende, butikk- og bedriftseiere samt mindre oppstartsbedrifter.

For denne målgruppen tilbyr selskapet et «Design online»-verktøy på sin nettside. Med dette verktøyet kan kunder enkelt og gratis lage sine egne individuelle trykte produkter som visittkort og flyers via nettleseren.

Med det nye samarbeidet tar Onlineprinters neste steg og åpner opp det enorme bildebiblioteket fra Shutterstock.
For profesjonelle grafiske designere er det en del av det daglige arbeidet å finne og velge riktige bilder for sine grafiske prosjekter. Det er en større utfordring for mindre bedrifter som håndverkere, butikkeiere, frisører og andre selvstendig næringsdrivende. Ofte bruker de gratis bildebanker. Varene fra disse bildebankene er imidlertid ofte av utilstrekkelig kvalitet og utvalget er svært begrenset. Dette fører til at innsatsen blir for stor og resultatet for dårlig, sier Fabian Stich, CCO fra Onlineprinters.

For å hjelpe kundene med å finne de riktige bildene, tilbyr online-trykkeriet nå brukere muligheten til å få tilgang til Shutterstock via deres «Design Online»-verktøy. – Vi er veldig glade for at vi nå kan tilby våre kunder en ekstra merverdi takket være dette samarbeidet. På denne måten kan kundene våre designe enda mer profesjonelle trykksaker, som de så kan bestille i vår nettbutikk, sier Fabian Stich.

For at kundene raskt skal finne det rette motivet, har designere fra Onlineprinters laget bransje- og fagspesifikke bildesamlinger. Dersom det aktuelle bildet ikke finnes i disse samlingene, kan en utvidet søkefunksjon gi tilgang til totalt 20 millioner motiver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: