Onlineprinters tilbyr kundene adgang til 20 millioner bilder

I forbindelse med et nytt samarbeid med bildedatabasen Shutterstock kan brukere av verktøyet «Design online» på Onlineprinters nettside laste ned 20 millioner bilder fra den store Shutterstock-databasen.

Mange grafiske designere, markedssjefer og annonsører kjøper trykksaker fra nett-trykkeriet Onlineprinters. De har imidlertid også en lang rekke andre kunder, som selvstendig næringsdrivende, butikk- og bedriftseiere samt mindre oppstartsbedrifter.

For denne målgruppen tilbyr selskapet et «Design online»-verktøy på sin nettside. Med dette verktøyet kan kunder enkelt og gratis lage sine egne individuelle trykte produkter som visittkort og flyers via nettleseren.

Med det nye samarbeidet tar Onlineprinters neste steg og åpner opp det enorme bildebiblioteket fra Shutterstock.
For profesjonelle grafiske designere er det en del av det daglige arbeidet å finne og velge riktige bilder for sine grafiske prosjekter. Det er en større utfordring for mindre bedrifter som håndverkere, butikkeiere, frisører og andre selvstendig næringsdrivende. Ofte bruker de gratis bildebanker. Varene fra disse bildebankene er imidlertid ofte av utilstrekkelig kvalitet og utvalget er svært begrenset. Dette fører til at innsatsen blir for stor og resultatet for dårlig, sier Fabian Stich, CCO fra Onlineprinters.

For å hjelpe kundene med å finne de riktige bildene, tilbyr online-trykkeriet nå brukere muligheten til å få tilgang til Shutterstock via deres «Design Online»-verktøy. – Vi er veldig glade for at vi nå kan tilby våre kunder en ekstra merverdi takket være dette samarbeidet. På denne måten kan kundene våre designe enda mer profesjonelle trykksaker, som de så kan bestille i vår nettbutikk, sier Fabian Stich.

For at kundene raskt skal finne det rette motivet, har designere fra Onlineprinters laget bransje- og fagspesifikke bildesamlinger. Dersom det aktuelle bildet ikke finnes i disse samlingene, kan en utvidet søkefunksjon gi tilgang til totalt 20 millioner motiver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: