Adobe med ny løsning for småbedrifter

PUBLISERT: 4 januar 2022
OPPDATERT: 4 januar
Ikoner fra sosiale media (SoMe). Pressebilde.

Sosiale medier har blitt en integrert del av mange menneskers hverdag, og stadig flere markedsfører seg ved å lage kreativt innhold til egne kanaler. En trend som har kommet for å bli, og som Adobe nå møter med et nytt kreativt program: Creative Cloud Express.

Programmet er basert på maler og er en betydelig videreutvikling av den populære Adobe Spark-appen, som ble lansert i 2016.

– Et malbasert kreativt verktøy som gjør at alle kan fortelle sin historie. Det sier Scott Belsky, produksjonssjef og visepresident for Creative Cloud.

Programmet har som mål å gjøre det enkelt og raskt å utvikle kreativt innhold som skiller seg ut. I motsetning til andre tjenester gir Creative Cloud Express tilgang til tusenvis av maler, 20 000 forskjellige fonter og 175 millioner lisensierte Adobe Stock-bilder. Alt drevet av samme teknologi som også står bak Adobes populære programmer Photoshop, Premiere og Acrobat.

Ifølge Scott Belsky er et av hovedelementene i appen at den skal være enkel å bruke.
– Alle har en historie å fortelle, og det er vårt oppdrag å gi alle muligheten til å uttrykke sine ideer. De nye funksjonene inkluderer:

  • Dra-og-slipp-funksjoner som gjør det raskt å tilpasse tusenvis av maler.
  • 20 000 forskjellige fonter og 175 millioner Adobe Stock-bilder.
  • Avanserte funksjoner som lar deg søke og utforske Adobe Stock Marketplace.
  • Videosammenslåing, GIF-konvertering og PDF-konvertering via Adobe Sensei.
  • Ensartethet på tvers av team med funksjoner for delte maler og delte merkevarer.
  • Muligheten til å lagre alt innhold på ett sted via integrasjoner med Creative Cloud Libraries.
  • Verktøy for publisering på sosiale medier via ContentCal-funksjonen.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo