Heidelberg og Gallus dropper Labelexpo

Foto: Gallus

Heidelberg og Gallus har bestemt seg for ikke å delta på Labelexpo Europe i april 2022 i Brüssel. Det har vært en vanskelig avgjørelse, da Gallus alltid har vært en stor utstiller på Labelexpo og har nytt godt av et meget godt samarbeid med arrangøren, skriver de i en pressemelding.

Årsaken er den alvorlige mangelen på mikrochips, elektroniske deler og mange andre komponenter som gir utvidede leveringstider på tvers av de fleste bransjer.

Gallus har derfor bestemt at alle tilgjengelige komponenter skal gå til kundemaskiner som allerede er satt i ordre. Gallus har hatt et godt år, hvor det er solgt mye maskiner, og man føler det ikke kan forsvares å stille opp med nye maskiner på messen, samtidig som man risikerer forsinkelser på allerede bestilte kundemaskiner.

I stedet inviteres interesserte kunder til å delta på et Label Day-arrangement i Heidelberg, Tyskland 25. april 2022 – Dagen før Labelexpo-messen i Brussel åpner. Tanken er at du sklir forbi Heidelberg når du uansett er på farten. Det er arrangert buss fra Heidelberg til Brüssel mandag ettermiddag.

På Label Day kan du oppleve følgende:

Narrow webteknologi:

  • Gallus Labelfire 340, digital hybrid etikettmaskin
  • RCS 430 for trykte kretskort (trykt elektronikk)
  • Digital UV-blekkutvikling – Break-out økt
  • Labelfire digitale etikettapplikasjoner – Break-out økt

Arkoffset for våtlimetiketter:

  • Speedmaster XL 106-8 + LYYL med CutStar sheeter og FoilStar kaldfolie
  • Speedmaster CX 75 for etikettutskrift i ark
  • Inpress Control in-line måling av «ugjennomsiktig hvit»
  • Polar DC-12 etikett kanonstoppersystem
  • Cristala – «Brand Protection system» for etiketter

Gallus har også bestemt seg for å etablere et nytt event- og demosenter ved deres hovedkvarter i St. Gallen, Sveits, hvor de i slutten av 2022 kan vise sine nye produkter i produksjon. Gallus forventer å være tilbake på Labelexpo i september 2023.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: