Sign & Print Scandinavia flyttes

Den svenske regjeringen vedtok 12. januar 2022 at maksimalt 500 personer kan være i et messelokale samtidig. Dette antallet er så lavt at kvoten nesten fylles bare av utstillernes personale, blir det praktisk talt umulig å beholde Sign & Print Scandinavia som planlagt i februar.

– Så snart den sterke smittespredningen har roet seg, kommer vi tilbake med ny dato. Forhåpentligvis blir det ikke så langt fram i tid. I Danmark er det allerede en reduksjon i smittespredning og restriksjoner har begynt å bli opphevet, kommenterer Sign & Prints utgiver Peter Ollén.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: