Sign & Print Scandinavia flyttes

Den svenske regjeringen vedtok 12. januar 2022 at maksimalt 500 personer kan være i et messelokale samtidig. Dette antallet er så lavt at kvoten nesten fylles bare av utstillernes personale, blir det praktisk talt umulig å beholde Sign & Print Scandinavia som planlagt i februar.

– Så snart den sterke smittespredningen har roet seg, kommer vi tilbake med ny dato. Forhåpentligvis blir det ikke så langt fram i tid. I Danmark er det allerede en reduksjon i smittespredning og restriksjoner har begynt å bli opphevet, kommenterer Sign & Prints utgiver Peter Ollén.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: