Sign & Print Scandinavia flyttes

Den svenske regjeringen vedtok 12. januar 2022 at maksimalt 500 personer kan være i et messelokale samtidig. Dette antallet er så lavt at kvoten nesten fylles bare av utstillernes personale, blir det praktisk talt umulig å beholde Sign & Print Scandinavia som planlagt i februar.

– Så snart den sterke smittespredningen har roet seg, kommer vi tilbake med ny dato. Forhåpentligvis blir det ikke så langt fram i tid. I Danmark er det allerede en reduksjon i smittespredning og restriksjoner har begynt å bli opphevet, kommenterer Sign & Prints utgiver Peter Ollén.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: