Flaskeprinter til Trykkern

Et fornøyd team er i gang med produksjonen! Marianne og Kai ser mange muligheter med den nye løsningen.

Trykkern har kjøpt og fått installert en 3Sixty flaskeprinter fra Stein Raaness AS. Maskinen, som vi tidligere har omtalt, trykker fullfarge motiv i 360 grader på runde og konede produkter.

Daglig leder Kai Hansen så maskinen på Sign, Print&Promotion messen og bestemte seg umidelbart for å investere! – Kvalitet og kort leveringstid er et viktig konkurransefortrinn for oss, og nå kan vi levere personalisert og variabelt trykk i alle regnbuens farger på termoser og flasker, sier Kai. –Det skal være enkelt å handle hos oss og vi ønsker derfor i minst mulig grad være avhengig av underleverandører, sier en blid østfolding.

Trykkern er også kjent under navnet «transferkongen». – Trykk på tekstiler er vi kjent for i markedet, men vi trykker på så uendelig mye mer, sier Kai.

Industriell flaskeprinter
3Sixty er en ekstremt rask UV-LED-printer som er fullstendig bygget for å printe på sylindriske og konede gjenstander, som flasker, termos og bokser. Ved å bruke miljøvennlig UV-LED-teknologi, tilbyr 3Sixty muligheten til å skrive ut på et bredt spekter av materialer, inkludert metall, glass, papir, tre, plast etc. Sammenlignet med tradisjonelle utskriftsteknikker, som f. eks. padprint og silketrykk har 3Sixty flere fordeler som, lavere produksjonskostnader, ingen klisjeer og rask bytte mellom utskriftsjobber.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: