Rollsroller: "To av våre mest kjente maskiner"

PUBLISERT: 10 februar 2022
OPPDATERT: 10 februar
David Ogenvall, områdesalgssjef hos Rollsroller. Foto: Pressefoto

To lamineringsbord i premiumsegmentet kommer til å stå i rampelyset hos Rollsroller under Sign&Print-messen, 5–7 april.

Rollsroller er en bedrift fra hjertet av Värmland, de produserer sine lamineringsbord i Karlstad, og leverer verden over.

Hvorfor skal man besøke dere?

– Det er vår stand man skal besøke om man vil se fordelene med å eie samt jobbe ved ett lamineringsbord. Vi kommer til å vise laminering og applisering på både større bannere og platematerialer, sier David Ogenvall, områdesalgssjef hos Rollsroller.

– Vi vil legge fokus på våre premiumprodukter, og stiller derfor ut to av våre mest kjente maskiner: Rollsroller Premium og Roll-X Professional.

Hvilke forventninger har du til messen?

– Vi har høye forventninger til messen. Sign&Print har alltid vært en god messe for oss. Men det vi ser mest fram til i år er å få tak i våre kunder igjen etter det siste året med restriksjoner og begrensede muligheter til fysiske møter og besøk.

Sign & Print Scandinavia, 5–7 april, arrangeres på Kistamässan i Stockholm. Besøkende melder seg gratis på messen på messens nettsted.

Les videre

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Stor interesse for Brand Factory etter konkursen

Etter konkursen i Brand Factory Printhouse og Brand Factory Holding ser konkursbostyreren gode forutsetninger for å finne kjøpere til de to selskapene, alternativt deler av virksomheten. Prosessen forventes å være ferdig i løpet av desember måned.
Brand-Factory-1024x683

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo