Fespa: Stor oppslutning

Fespa har annonsert en rekke store utstillere som vil være tilstede på deres 2022 Global Print Expo. Messen finner sted i Berlin fra 31. mai til 3. juni.

Mer enn 250 leverandører har allerede bekreftet sin deltakelse. Michael Ryan, leder av Fespa Global Print Expo, sier at det er mange flere aktive diskusjoner på gang.

I tillegg til å stille ut, har Durst, Mimaki, Brother og HP valgt å sponse messen. Andre store utstillere inkluderer Agfa, Canon, EFI, Epson, Fujifilm, Kornit Digital, Mutoh, Roland DG og swissQprint. Leverandører av media og forbruksvarer inkluderer Ahlstrom Munksjö, Avery Dennison, Hexis, Inktec, Neschen, Orafol, Poli-Tape og Sun Chemical.
Caldera, OneVision og Onyx Graphics er blant selskapene som presenterer produkter for automatisering, arbeidsflyt og fargestyring.

Michael Ryan uttaler i en pressemelding:
– Det er motiverende å ha en så sterk tillitserklæring fra leverandørmiljøet til Fespa og vi vil gjøre alt som står i vår makt for å blåse nytt liv i bransjen etter de siste årenes utfordringer.

– Leverandørene som ble med oss ​​i Amsterdam i oktober 2021 ble minnet om den unike verdien av live-arrangementer og den kommersielle fordelen ved å komme i kontakt med kunder og potensielle kunder ansikt til ansikt, så vi er glade for at mange flere utstillere vil høste disse fordelene i 2022 .

– Nå som selskaper er i gang igjen og beslutningstakere søker å sikre sine fremtidige investeringer, har viktigheten av live-arrangementer for å akselerere utvinningen aldri vært større.

Den danske Sign & Print-messen som ble utsatt i september i fjor til mai i år en nå utsatt til september 2022, for ikke å kollidere med Fespa. Dette av hensyn til utstillere og de mange maskiner som skal fraktes rundt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: