Fespa: Stor oppslutning

PUBLISERT: 14 februar 2022
OPPDATERT: 14 februar

Fespa har annonsert en rekke store utstillere som vil være tilstede på deres 2022 Global Print Expo. Messen finner sted i Berlin fra 31. mai til 3. juni.

Mer enn 250 leverandører har allerede bekreftet sin deltakelse. Michael Ryan, leder av Fespa Global Print Expo, sier at det er mange flere aktive diskusjoner på gang.

I tillegg til å stille ut, har Durst, Mimaki, Brother og HP valgt å sponse messen. Andre store utstillere inkluderer Agfa, Canon, EFI, Epson, Fujifilm, Kornit Digital, Mutoh, Roland DG og swissQprint. Leverandører av media og forbruksvarer inkluderer Ahlstrom Munksjö, Avery Dennison, Hexis, Inktec, Neschen, Orafol, Poli-Tape og Sun Chemical.
Caldera, OneVision og Onyx Graphics er blant selskapene som presenterer produkter for automatisering, arbeidsflyt og fargestyring.

Michael Ryan uttaler i en pressemelding:
– Det er motiverende å ha en så sterk tillitserklæring fra leverandørmiljøet til Fespa og vi vil gjøre alt som står i vår makt for å blåse nytt liv i bransjen etter de siste årenes utfordringer.

– Leverandørene som ble med oss ​​i Amsterdam i oktober 2021 ble minnet om den unike verdien av live-arrangementer og den kommersielle fordelen ved å komme i kontakt med kunder og potensielle kunder ansikt til ansikt, så vi er glade for at mange flere utstillere vil høste disse fordelene i 2022 .

– Nå som selskaper er i gang igjen og beslutningstakere søker å sikre sine fremtidige investeringer, har viktigheten av live-arrangementer for å akselerere utvinningen aldri vært større.

Den danske Sign & Print-messen som ble utsatt i september i fjor til mai i år en nå utsatt til september 2022, for ikke å kollidere med Fespa. Dette av hensyn til utstillere og de mange maskiner som skal fraktes rundt.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik