Artko går inn i Ålgård Offset/Printagon gruppen


Artko er et grafisk produksjonsbyrå og rådgivingsfirma som ble startet i 1976 i Oslo. De er Norges største på sitt felt og har solid kompetanse, heter det i en pressemelding.

Ålgård Offset AS overtar i februar alle aksjer i Artko AS. Foretaket kommer til å drives videre som før, med samme ledelse og samtlige ansatte vil fortsette. Firmaet holder til på Strømmen, like utenfor Oslo.
Administrerende direktør Gøran Solbakken ser mange synergieffekter og muligheter med den nye konstellasjonen. Artko har mange store kunder innen Direktereklame, magasiner, bøker, kataloger osv.

Ålgård Offset/Printagon har store produksjonsanlegg med til sammen 16000 kvadratmeter i Ålgård og i Helsingborg, og totalt fem rotasjonspresser og en arkpresse. I 2022 kommer gruppen til å omsette totalt ca 500 millioner kroner og blir dermed den største produsenten av trykksaker i Norge og Sverige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.