HP kjøper plastfri emballasjevirksomhet

PUBLISERT: 21 februar 2022
OPPDATERT: 21 februar
HP Inc har kjøpt opp den skotske flaskeprodusenten Choose Packaging. Pressebilde.

HP Inc har kjøpt opp den skotske flaskeprodusenten Choose Packaging som utmerker seg med å produsere flasker uten plastinnhold. Flaskene er laget av papir og kan inneholde en lang rekke flytende produkter.

HP kjøper Choose Packaging for å styrke deres bærekraftige emballasjetilbud. Choose Packagings patenterte teknologi er et alternativ til plastflasker, som de hevder er den eneste kommersielt tilgjengelige null-plast papirflasken i verden. Den papirbaserte flasken er biologisk nedbrytbar og laget av naturlig forekommende og ikke-giftige materialer.

– Dette oppkjøpet er et godt eksempel på hvordan vi fortsetter å styrke vårt tilbud innen attraktive vertikaler som bærekraftig emballasje, samtidig som vi går videre mot HPs bredere bærekraftsmål, sier HP Incs sjefstrateg og inkubasjonssjef Savi Baveja.

– Som et plastfritt emballasjeutviklingsselskap har vi med suksess skapt en teknologi som kan gi et bærekraftig alternativ til plastflasker for å bidra til å eliminere engangs PET-emballasje, sier Choose Packagings grunnlegger og administrerende direktør James Longcroft.

– HPs evner og ekspertise er i verdensklasse og kan bidra til å skalere vår innflytelse globalt. Vi er glade for å bli med i HP-teamet og kunne ikke ha valgt en bedre match i forhold til våre felles mål om virksomhet, teknologi, bærekraft og en verdiorientert kultur.

Choose Packaging samarbeider med mange store globale selskaper, inkludert Accolade Wines, Henkel og Malibu Rum.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Canon titter inn i nye markeder

Det er en Canon i kanonform, som med sin 4.800 m2 store Drupa-stand viser hvorfor de er markedsleder innen flere teknologier.
Drupa_Canon

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik