HP kjøper plastfri emballasjevirksomhet

HP Inc har kjøpt opp den skotske flaskeprodusenten Choose Packaging. Pressebilde.

HP Inc har kjøpt opp den skotske flaskeprodusenten Choose Packaging som utmerker seg med å produsere flasker uten plastinnhold. Flaskene er laget av papir og kan inneholde en lang rekke flytende produkter.

HP kjøper Choose Packaging for å styrke deres bærekraftige emballasjetilbud. Choose Packagings patenterte teknologi er et alternativ til plastflasker, som de hevder er den eneste kommersielt tilgjengelige null-plast papirflasken i verden. Den papirbaserte flasken er biologisk nedbrytbar og laget av naturlig forekommende og ikke-giftige materialer.

– Dette oppkjøpet er et godt eksempel på hvordan vi fortsetter å styrke vårt tilbud innen attraktive vertikaler som bærekraftig emballasje, samtidig som vi går videre mot HPs bredere bærekraftsmål, sier HP Incs sjefstrateg og inkubasjonssjef Savi Baveja.

– Som et plastfritt emballasjeutviklingsselskap har vi med suksess skapt en teknologi som kan gi et bærekraftig alternativ til plastflasker for å bidra til å eliminere engangs PET-emballasje, sier Choose Packagings grunnlegger og administrerende direktør James Longcroft.

– HPs evner og ekspertise er i verdensklasse og kan bidra til å skalere vår innflytelse globalt. Vi er glade for å bli med i HP-teamet og kunne ikke ha valgt en bedre match i forhold til våre felles mål om virksomhet, teknologi, bærekraft og en verdiorientert kultur.

Choose Packaging samarbeider med mange store globale selskaper, inkludert Accolade Wines, Henkel og Malibu Rum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: