Produktlanseringer under virtuelt event

Uv-planprinteren JFX600-2513 hadde hovedrollen i Mimakis utstilling på Fespa-messen i Amsterdam i fjor. Foto: Pressebilde

På Mimakis digitale tredagers arrangement Global Innovation days, loves webinarer, live demonstrasjoner og en rekke produktlanseringer.

Mimakis arrangementsdager Global Innovation Days finner sted 2.-4. mars. Eksisterende produkter vil vises fra produktporteføljen, men også helt nye produkter. Selskapet skriver i en pressemelding at de vil presentere Mimakis tekniske nyvinninger for skilt- og grafikk-, tekstil-, industri- og 3D-sektorene som kan åpne dører til nye applikasjoner, produksjonsforbedringer og vekst.

Seminarer og presentasjoner
Programpunkter med webinarer, live demonstrasjoner og interaktive virtuelle økter står på agendaen de tre dagene.

Under overskriften «Technology Innovations Supporting Sustainability» vil selskapet løfte frem de siste trendene for miljøbevisste leverandører om hvordan de kan fokusere på bærekraft både når det gjelder produksjonsmetoder og sluttprodukter.

Et annet punkt på programmet, «Technology Innovations Enabling Customization», fokuserer på Mimakis løsninger for å generere nye applikasjoner og forretningsmuligheter i industrisektoren. Andre økter inkluderer gjesteforelesere, inkludert Mimakis kunder og bransjespesialister.

Deltakerne kan delta digitalt via en skreddersydd nettplattform hvor de også har mulighet til å stille spørsmål til eksperter i hvert segment. Sendingene foregår direkte fra Mimakis opplevelsessenter i Diemen, Nederland.

Glad for å samle bransjen
Mimakis Danna Drion, General Manager Marketing for EMEA, sier at de er glade for nok en gang å være vertskap for et virtuelt arrangement som bringer industrien sammen for å snakke om innovasjon:

– Overalt har Mimaki-brukere vist seg å være noen av de mest innovative selskapene som har navigert gjennom enestående utfordringer de siste årene. I tillegg fortsetter de å ikke bare vedlikeholde, men også utvide og utvikle selskapene.

Håper mange benytter muligheten
Simon Nyman, forretningsområdesjef for Mimakis produkter hos Signcom:

– Vi håper så mange som mulig tar sjansen på å ta del i disse selskapenes inspirerende historier, kunnskap og innsikt som kan bidra til å drive våre kunders virksomheter enda lenger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: