Skjærebord og emballasjedesign

Kongsberg C60 skjærebord skal jobbe med ulike typer materialer på Sign & Print-messen 5.–7. april. Foto: Privatbilde

Emballasjedesignprogramvare fra Esko. Skjærebord fra Kongsberg. Distributøren Artwork Systems tar den med til utstillingen på Sign & Print Scandinavia 5.-7. april.

Artwork Systems har jobbet i over 25 år i den grafiske bransjen for å automatisere kundenes produksjoner.

– Dette gjør vi ved hjelp av både maskinvare og programvare fra Esko og Kongsberg presisjonsskjæresystemer, hvor vi er distributør for Skandinavia, sier Christina Lindblad, landssjef for Sverige og Norge angående Kongsberg-delen.

 

Christina Lindblad ved Artwork Systems. Foto: Privatbilde

Skjærebord med spesialverktøy
På Sign & Print Scandinavia vil selskapet demonstrere Kongsberg C60 skjærebord, eller en mindre modell, med det innovative Vari Angle Tool. Christina Lindblad forteller at messebesøkende vil se bordet arbeide med ulike typer materialer, hovedsakelig rettet mot skilt- og displaymarkedet. De viser også Automation Engine for Sign and Display og Artios CAD for design av emballasje som bølgepappesker og foldet papp.

– Det er flere år siden sist vi kunne delta på messen i Stockholm. Derfor er det nå ekstra spennende å kunne vise frem bordet til våre besøkende da utviklingen har gått sterkt fremover det siste året. Kongsberg PCS er nå en selvstendig virksomhet, og vi ser frem til mange innovative løsninger som vil komme våre kunder til gode i fremtiden.

– Vi ser frem til spennende møter og diskusjoner med nye og gamle kunder under messen!

Sign & Print Scandinavia, 5–7 april, arrangeres på Kistamässan i Stockholm. Besøkende melder seg gratis på messen på messens nettsted.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: