Skjærebord og emballasjedesign

PUBLISERT: 3 mars 2022
OPPDATERT: 3 mars
Kongsberg C60 skjærebord skal jobbe med ulike typer materialer på Sign & Print-messen 5.–7. april. Foto: Privatbilde

Emballasjedesignprogramvare fra Esko. Skjærebord fra Kongsberg. Distributøren Artwork Systems tar den med til utstillingen på Sign & Print Scandinavia 5.-7. april.

Artwork Systems har jobbet i over 25 år i den grafiske bransjen for å automatisere kundenes produksjoner.

– Dette gjør vi ved hjelp av både maskinvare og programvare fra Esko og Kongsberg presisjonsskjæresystemer, hvor vi er distributør for Skandinavia, sier Christina Lindblad, landssjef for Sverige og Norge angående Kongsberg-delen.

 

Christina Lindblad ved Artwork Systems. Foto: Privatbilde

Skjærebord med spesialverktøy
På Sign & Print Scandinavia vil selskapet demonstrere Kongsberg C60 skjærebord, eller en mindre modell, med det innovative Vari Angle Tool. Christina Lindblad forteller at messebesøkende vil se bordet arbeide med ulike typer materialer, hovedsakelig rettet mot skilt- og displaymarkedet. De viser også Automation Engine for Sign and Display og Artios CAD for design av emballasje som bølgepappesker og foldet papp.

– Det er flere år siden sist vi kunne delta på messen i Stockholm. Derfor er det nå ekstra spennende å kunne vise frem bordet til våre besøkende da utviklingen har gått sterkt fremover det siste året. Kongsberg PCS er nå en selvstendig virksomhet, og vi ser frem til mange innovative løsninger som vil komme våre kunder til gode i fremtiden.

– Vi ser frem til spennende møter og diskusjoner med nye og gamle kunder under messen!

Sign & Print Scandinavia, 5–7 april, arrangeres på Kistamässan i Stockholm. Besøkende melder seg gratis på messen på messens nettsted.

Les videre

Neonsjokk hos Nize: "Tilbyr noe annet"

Fargerike trykk med neonfarger fanget blikket på Nize Equipments stand under Sign&Print Scandinavia. Men også en printer som kan skrive ut taktile skilt som bokstavelig talt står ut.
Nize-3-1024x683

Fujifilm legger press på tonermarkedet

Fujifilms utrulling av tonerskriverløsninger over hele Europa har gått inn i enda en ny fase med lanseringen av to nye mellommodeller – Revoria Press EC1100 og Revoria SC170/180.
Tommy_Segelberg_Fujifilm

”Lenge siden vi solgte så mye på en messe”

Mimakis rullbaserte DTF-skriver var hot stuff på Signcoms stand under Sign&Print Scandinavia. Under messen ble nok et splitter nytt produkt fra Mimaki annonsert: en print and cut printer med UV LED i 330-serien.
signcom_100_o-1024x683

Hexis gir kundene makten over laminatene

På Hexis' stand var det stort fokus på beskyttelsesfilmer i Bodyfence-serien under Sign&Print Scandinavia. Selskapet hadde biler både utenfor og innenfor inngangen til Kistamässan. De viste også interiørvinyler, folier og laminater.
hexis_4902-1024x683

Siste nytt

Veien fra familiebedrift til stort trykkerikonsern

En tydelig trend i den grafiske bransjen de siste årene har vært oppkjøp og konsolideringer. En bedrift som har gjort den reisen er Gunnarshaug Trykkeri i Stavanger, som i fjor ble en del av Aksell-gruppen. En endring som selskapets tidligere administrerende direktør ser på som både nødvendig og svært vellykket.
Morten G-web

Ny serie printere fra Canon

Canon har lansert sin nye imagePROGRAF TM-serie med A0+- og A1+-skrivere til teknisk og reklamerelatert storformatutskrift. Kundegruppen Canon ser for seg er alt fra arkitekt-, ingeniør-, produksjons- og byggevirksomheter til butikker, utdanningsinstitusjoner og hotell- og restaurantnæringen.
canon_dakserie

Neonsjokk hos Nize: "Tilbyr noe annet"

Fargerike trykk med neonfarger fanget blikket på Nize Equipments stand under Sign&Print Scandinavia. Men også en printer som kan skrive ut taktile skilt som bokstavelig talt står ut.
Nize-3-1024x683

Kodak styrker Prinergy i versjon 10

Kodak fortsetter å forbedre ytelsen, funksjonaliteten og sikkerheten til arbeidsflytprogramvaren deres.
Kodak_prinergy-10