Skipnes starter ny kjede innen grafisk bransje: TRYKKERI.NO

Markedsrådgiver Martin Olsen fra Skipnes skal være leder for den nye kjeden av trykkerier. Foto: Skipnes

Skipnes har tatt initiativ til å starte trykkeri.no som skal samle lokale trykkerier i én felles kjede.

Medlemsbedriftene forplikter seg til å bruke Skipnes på en større andel av offset-omsetningen sin. Skipnes vil tilby et topp moderne trykkeri til disposisjon med de miljøsertifiseringene som etterspørres.

Bakgrunn
«Konkurransen mot utenlandske aktører og større norske enheter har økt de siste årene,» skriver Skipnes. «Det kreves økonomiske muskler for å holde seg oppdatert og kunne investere i nytt produksjonsutstyr, samt være sertifisert på de ulike miljøkrav. Det er med andre ord tungt å drive alene i en grafisk bransje som stadig blir utfordret av ny teknologi og større konkurranse».

«Målet med samarbeidet i trykkerikjeden er at medlemsbedriftene fortsatt skal kunne være levedyktig og opprettholde arbeidsplasser. For å få til dette vil de få tilgang til flere produkter og tjenester, felles annonsering, kurs og faglig utveksling, miljøsertifiseringer på sine trykksaker, dra fordel av felles innkjøpsordninger og få et redusert investeringsbehov».

Tanken er at alle har en nytteverdi av dette og at man står sterkere sammen.

De lokale trykkeriene vil få:
• felles markedsføring
• flere produkter og tjenester
• kurs og faglig utveksling
• Sosiale samlinger med faglig påfyll og mulighet for å bygge større nettverk
• tilgang til miljøsertifiseringer
• felles innkjøpsordninger
• redusert investeringsbehov
• egen bestillingsportal

Det skal ikke koste noe å være medlemsbedrift. Leder for kjeden er markedsrådgiver Martin Olsen fra Skipnes.

Lenke: trykkeri.no

En kommentar til “Skipnes starter ny kjede innen grafisk bransje: TRYKKERI.NO”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.