Verdensnyhet i rampelyset

PUBLISERT: 28 mars 2022
OPPDATERT: 28 mars
Etterbehandlingsnyheter fra Multigraf er noe som skal vises på messen, som for eksempel CPC-375 XPRO.

Quadient kommer til Kistamässan 5.-7. april med en haug med nyheter i bagasjen. Ikke minst verdensnyheten i Duplo-familien, DCXXX, og også CPC-375 XPRO, en videreutvikling av Multigrafs løsning for rilling, perforering og skjæring.

Quadient Sweden er en komplett leverandør innen grafisk etterbehandling, post/pakker og distribusjon. Selskapet har et landsdekkende salgs- og servicetilbud. I tillegg til de egenproduserte løsningene som de leverer, samarbeider de også med globalt ledende leverandører som Duplo, Multigraf, CP Bourg, Ideal. Mohr, GMP, Komfi, Hunkeler smat Kern & Renz. Samarbeid som er viktig for at Quadient skal kunne tilby best mulig produktspekter.

«Skap merverdi sammen»
Forventningene til Sign & Print Skandinavia er høye, sier markedssjef David Wikman.
– Vi har store forventninger til messen, når det kommer til antall besøkende. Vi tror også det er stor interesse fra våre kunder for å endelig komme seg ut og besøke en messe igjen og diskutere grafiske løsninger i et avslappet miljø. Vi ser frem til å gjenforene den grafiske bransjen og fortsette dialogen om hvordan vi kan skape merverdi sammen, sier David Wikman.

Nytt på ferdiggjøringssiden
I Quadients stand er det mulighet for å snakke om etterbehandlingsløsninger og tilbehør, samt andre ting som kunden kan trenge hjelp til for å forenkle sine arbeidsflyter. Og ikke minst, sjekk ut nyhetene som ble presentert på messen.

En verdensnyhet fra Duplo vises på Sign&Print Scandinavia den 5-7 april.

– Vi vil vise nyheter fra både Duplo og Multigraf angående smarte kutting-, bøy-, perforerings- og foldeløsninger. Besøk vår stand under messen og du vil se verdensnyheten DCXXX, et nytt familiemedlem til Duplos populære docucutter-familie, samt CPC-375 XPRO som er en videreutvikling av Multigrafs populære rille-, perforerings- og kutteløsning, sier David Wikman.

Sign & Print Scandinavia, 5–7 april, arrangeres på Kistamässan i Stockholm. Besøkende melder seg gratis på messen på messens nettsted.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1