Verdensnyhet i rampelyset

Etterbehandlingsnyheter fra Multigraf er noe som skal vises på messen, som for eksempel CPC-375 XPRO.

Quadient kommer til Kistamässan 5.-7. april med en haug med nyheter i bagasjen. Ikke minst verdensnyheten i Duplo-familien, DCXXX, og også CPC-375 XPRO, en videreutvikling av Multigrafs løsning for rilling, perforering og skjæring.

Quadient Sweden er en komplett leverandør innen grafisk etterbehandling, post/pakker og distribusjon. Selskapet har et landsdekkende salgs- og servicetilbud. I tillegg til de egenproduserte løsningene som de leverer, samarbeider de også med globalt ledende leverandører som Duplo, Multigraf, CP Bourg, Ideal. Mohr, GMP, Komfi, Hunkeler smat Kern & Renz. Samarbeid som er viktig for at Quadient skal kunne tilby best mulig produktspekter.

«Skap merverdi sammen»
Forventningene til Sign & Print Skandinavia er høye, sier markedssjef David Wikman.
– Vi har store forventninger til messen, når det kommer til antall besøkende. Vi tror også det er stor interesse fra våre kunder for å endelig komme seg ut og besøke en messe igjen og diskutere grafiske løsninger i et avslappet miljø. Vi ser frem til å gjenforene den grafiske bransjen og fortsette dialogen om hvordan vi kan skape merverdi sammen, sier David Wikman.

Nytt på ferdiggjøringssiden
I Quadients stand er det mulighet for å snakke om etterbehandlingsløsninger og tilbehør, samt andre ting som kunden kan trenge hjelp til for å forenkle sine arbeidsflyter. Og ikke minst, sjekk ut nyhetene som ble presentert på messen.

En verdensnyhet fra Duplo vises på Sign&Print Scandinavia den 5-7 april.

– Vi vil vise nyheter fra både Duplo og Multigraf angående smarte kutting-, bøy-, perforerings- og foldeløsninger. Besøk vår stand under messen og du vil se verdensnyheten DCXXX, et nytt familiemedlem til Duplos populære docucutter-familie, samt CPC-375 XPRO som er en videreutvikling av Multigrafs populære rille-, perforerings- og kutteløsning, sier David Wikman.

Sign & Print Scandinavia, 5–7 april, arrangeres på Kistamässan i Stockholm. Besøkende melder seg gratis på messen på messens nettsted.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.