HP feirer 10 år med digitale B2-maskiner

HP feirer nå 10-årsjubileet for introduksjonen av HP Indigo B2-porteføljen. Siden de introduserte HP Indigo 10000 på Drupa i 2012, har det skjedd en reell revolusjon i dette markedet.

I løpet av det siste tiåret har flere og flere trykkerier valgt å foreta investeringer i digitale B2-maskiner for å fortsette å holde tritt med økningen i ordre og kundebehov ettersom ekspansjonen innen digital transformasjon fortsetter.

HP Indigo 100K Digital Press – ifølge HP den mest produktive digitale B2-pressen på markedet – gjør det mulig for kommersielle trykkerier å flytte større volumer fra offset til digital for å møte dagens behov og produsere en rekke kommersielle applikasjoner med høy utskriftskvalitet og produktivitet. Maskinen kan levere 60 millioner B2-ark pr. måned.

HP kunngjør også i dag den globale tilgjengeligheten av B2 HP Indigo 15K Digital Press. Med dette fortsetter de å tilby det bredeste utvalget av B2-applikasjonsutskrift på markedet. HP Indigo er verdens mest solgte B2 digitale plattform, og har for tiden 1200 installasjoner i 70 land. HP Indigo 15K er designet for å møte det bredeste spekteret av kundekrav på en svært produktiv måte. Den har større mediestøtte og 15 elektroblekkposisjoner og ubegrensede spotfarger.

Ved å kontinuerlig utvikle plattformen kunngjør HP også automatisk utskifting av paller og en 5. fargestasjon for HP Indigo 100K Digital Press. For nøyaktig å sikre at utskriftsprosessen ikke stopper, kan brukerne ta i bruk en ny standby-pall, som kan aktiveres etter en gitt serie eller jobb, og som skyver den trykte stabelen ut av leveringsenheten slik at operatøren kan skrive ut, stable og last så mye eller så lite han trenger. Dette systemet vil bli tilgjengelig i 2022.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: