Agfa: Mange interessante leads

PUBLISERT: 7 april 2022
OPPDATERT: 7 april
Det var Anders Österberg og Nils-Arne Sletten hos Agfa som ønsket besøkende velkommen til Sign & Print Scandinavia. Foto: Claes Nordström

I starten av messen tok vi tempen til Anders Österberg hos Agfa Graphics, som viste en hel flyt i storformatproduksjon på Sign & Print Scandinavia.

– Bra, men rolig. Ikke veldig høyt tempo, men det har faktisk vært god interesse blant de besøkende som har kommet hit, sier Anders Österberg i Agfa Graphics om messen.

Agfas utstilling viser storformatskriveren Anapurna 1650i LED. En hybrid som skriver ut på både fleksible og stive materialer. I tillegg vises også web to print-løsninger. Produksjonsflyten kombineres med etterbehandling i et Kongsberg skjærebord.

Han viser til at enkelte andre aktører som pleier å stille ut på messen i storformatklassen i år valgte å droppe messen. Basert på det tiltrekkes flere av Agfas utstilling: – Det betyr at det blir ganske god interesse. Det vil også være en fordel for da får du rett selv når det ikke er mange andre her som du konkurrerer mot, sier Anders Österberg og legger til at de allerede har satt sammen en liste over interessante og potensielle interessenter de skal følge opp.

– Det har vært veldig interessante leads.

Les videre

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Taktile bilder på utstilling i Oslo

Norges Blindeforbund og Canon står bak en unik fotoutstilling på Deichmann Bjørvika i Oslo fra 27.-30. juni.
world-unseen

Stor etikettspesial: Mange vil ha en bit av kaka

Etikettindustrien er samlet sett en robust og stabil bransje med mange år med global vekst. Nå melder flere aktører seg på.
etikettspesial-3-xeikon

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324