Viser muligheten til å frese i naturmaterialer

Niklas Svensson fra Alvøen foran det siste tilskuddet til produktporteføljen, Multicam Celero 4. Foto: Anja Degerholm

I ellevte time ankom Multicams fresebord Celero 4, som nå vises i Norden for første gang av forhandleren Alvøen.

– Vi visste ikke om bordet ville komme, men vi klarte akkurat å få det fra den amerikanske produsenten, sier Niklas Svensson, administrerende direktør i Alvøen Sverige.

Alvøen tilbyr CNC-fresemaskiner i ulike design og størrelser til for eksempel skiltproduksjon, standbygging og grafisk industri. I tillegg til Celero 4 inkluderer messen også nye Multicam Apex3R, som kan behandle materialer med både fres og kniv.

– Det er stor etterspørsel etter naturmaterialer i dag og derfor viser vi hvordan man jobber i for eksempel tre. Mange vet ikke hvilke muligheter som finnes, så det er gøy å kunne gi noen nye ideer og innspill til kundene, sier Niklas Svensson

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: