WERA styrker seg i Telemark - satser i Bø

PUBLISERT: 28 april 2022
OPPDATERT: 21 mars
Hans Kristian Lahus, daglig leder i Superlativ Media omgitt av grafisk leder Dag Brekke-Rasmussen og daglig leder Kjersti Hole Haatveit i WERA. Foto: Wera

Det digitale kommunikasjonshuset; reklamebyrået og trykkeriet Wera AS – som har Telemark og Vestfold som sitt satsingsområde – styrker seg i øvre del av fylket. Wera kjøper aksjene i Superlativ Media AS som fortsetter sin virksomhet i Bø.

– Dette er et strategisk viktig grep for Wera som nå tar en markant posisjon i fylket. Med Superlativ Media på laget styrker det begge parter både faglig og kompetansemessig. Vi ser spennende synergier med dette grepet, og når vi fikk muligheten til å gå inn som eier i Superlativ Media var dette et riktig valg, sier daglig leder i Wera AS, Kjersti Hole Haatveit.

Wera er et 360 graders kommunikasjonshus som kan tilby alle tjenester innen reklame, kommunikasjon, posisjonering, merkevarebygging, web-utvikling og fysiske produkter. Nå gleder vi oss til å være enda tettere på markedet i øvre del av fylket, og sammen med flinke folk i Superlativ Media bidra til å videreutvikle den gode posisjonen selskapet har.
– Vi blir enda bedre rustet til å skape vekst for våre kunder, og vi ser fram til å få Superlativene med i Wera-familien, sier daglig leder Kjersti Hole Haatveit.
– Vi ser på dette som et riktig og spennende grep for Superlativ Media. Ved at Wera kjøper aksjene sikrer dette trygghet og stabil drift for våre ansatte og kunder framover. Vi skal fremdeles være på plass i Bøgata, Ulefoss og Seljord, sier eier Jan Arve Andersen.

Superlativ Media AS har i over 10 år etablert seg som et fullservice reklamebyrå i Midt- og Vest-Telemark. –Filosofien har alltid vært den samme: Ingen selger våre tjenester og produkter bedre enn fornøyde kunder. Derfor har vi vært opptatt av å ikke gjøre forskjell på kunder, uansett størrelse. Superlativ omsetter for ca 5 millioner kroner årlig. Tjenestespekteret består av grafisk design, webdesign/utvikling, tekst/ide, konsept, og film/foto. Det siste året har vi også tatt steget mot større kunder i Grenland og Oslo, avslutter Jan Arve Andersen.

– Vi ser fram til å bli med i Wera-familien, sier daglig leder i Superlativ Media, Hans Kristian Lahus. Han har allerede akslet daglig leder-trøya en stund og er full av optimisme over aksjekjøpet.
– Dette blir et viktig strategisk grep for Superlativ Media. Vi får et større miljø å kunne trekke veksler på, og ser at vi allerede nå kan utfylle Wera på filmproduksjon, strategisk rådgivning og digital satsing. Vi gleder oss til videre samarbeide, legger han til.
– For oss er det et viktig mål å ta en sterk posisjon innen vår bransje i Telemark og Vestfold i årene fremover. Vi er så heldig å ha dedikerte og dyktige ansatte som drar lasset sammen, og som trigges av å levere utover det kundene våre forventer.

– Vi er veldig glade for å få Superlativ Media inn i Wera-familien, og gleder oss til å jobbe tettere med dem. Vi er ambisiøse og har blant annet som mål å bli regionens ledende digitale kommunikasjonsbyrå, avslutter Kjersti Hole Haatveit.

Fakta om Superlativ Media:
Superlativ Media AS ble etablert i 2011 på Ulefoss som fullservice reklamebyrå med eget trykkeri. I januar 2012 ekspanderte bedriften til Bø i Midt-Telemark og fikk relativt raskt fotfeste i Midt – og Øvre Telemark. Byrået har opparbeidet seg en stor kundeportefølje og omsatte i 2021 for 5,5 millioner kroner.
I dag er driften spisset inn mot grafisk design, web og film/foto. Superlativ Media AS holder til i flotte nyoppussede lokaler sentralt i Bøgata ved RV36. Bedriften teller i dag fem årsverk.

Fakta om Wera:
Wera AS ligger i Porsgrunn og er trolig landets eldste reklamebyrå med historie tilbake til 1895. Grunnlaget ble lagt av Hermann Wergeland ved etablering av selskapet med fokus på trykkerivirksomhet. I 1902 ble Oluf Rasmussens trykkeri etablert i Skien, og i 2005 ble disse to til Wera AS. Selskapet har ambisjoner om å bli et av regionens ledende byrå innen digital kommunikasjon. Wera kan tilby sine kunder gode og effektive rådgivningstjenester innen strategi, utvikling, markedsføring, posisjonering, kommunikasjon, digitale tjenester og trykksaker. Selskapet har fokus på å løse kommunikasjons- og markedsutfordringer for kunder i Vestfold og Telemark. Selskapet har 16 ansatte og omsatte i 2021 for 18 millioner kroner.

Les videre

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Stor interesse for Brand Factory etter konkursen

Etter konkursen i Brand Factory Printhouse og Brand Factory Holding ser konkursbostyreren gode forutsetninger for å finne kjøpere til de to selskapene, alternativt deler av virksomheten. Prosessen forventes å være ferdig i løpet av desember måned.
Brand-Factory-1024x683

Stordalen åpner hotell i boktrykkeri rett ved Liseberg

Gøteborg by og fornøyelsesparken Liseberg ønsker å benytte seg av det historisk viktige bygget som Rundqvists boktrykkeri forlot for et år siden. Nå er det klart at eiendommen ved siden av reisemålet skal bli hotell.
FotoJet-27-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo