EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

De fem nye Fiery-serverne reduserer jobbforberedelsestiden, samtidig som de bidrar til å sikre fargenøyaktighet og høyere total produktivitet. Disse funksjonene oppnås med velprøvde forhåndskontrollverktøy, intelligente automatiseringsfunksjoner og fargestyringsteknologier for å sikre at jobben produseres riktig første gang, hver gang, til lavest mulig kostnad.

Riktige jobbegenskaper velges av JobExpert, spotfarger optimaliseres med Spot Pro, feil fanges opp med Fiery Preflight, og etterbehandlingsmerker legges til visuelt med Fiery Finishing Designer. Med disse funksjonene kan kundene øke det totale produksjonsvolumet.

De nye løsningene EFI og Konica Minolta kunngjør inkluderer:

  • EFI Fiery IC-319 og IC-318 v2 DFEer som vil drive Konica Minolta AccurioPress C14000 / C12000 avanserte produksjonsmaskiner
  • EFI Fiery IC-319 og IC-318L v2 DFE-er som vil drive Konica Minolta AccurioPress C7100 / C7090 mellomvolumproduksjonsmaskiner
  • EFI Fiery IC-317 og IC-419 v2 DFE-er som vil drive Konica Minolta AccurioPress C4080 / C4070 og AccurioPrint C4065-skrivere

Konica Minolta og EFI skriver i en pressemelding at den nye serverplattformen Fiery FS500 Pro tilbyr mange fordeler for trykksakleverandører som bruker Konica Minolta-maskiner, inkludert:

  • Enda raskere behandlingstid. EFI Fiery DFE-ene er de raskeste i bransjen og har nettopp blitt enda raskere med FS500 Pro. Med denne nye maskinvare-/programvareplattformen behandles for eksempel en grafikkintensiv 100-siders fotobok 36 % raskere enn tidligere Fiery DFE-er.
  • Mindre avfall og mer salgbare utskrifter. Kunder kan bruke de nye Preflight-verktøyene til å enkelt finne filfeil, noe som gjør trykketiden raskere. Eksterne Fiery-servere leveres nå som standard med Fiery Preflight, som automatiserer grunnleggende forhåndskontroller for problemer som manglende spotfarger eller bilder med lav oppløsning. For mer avanserte forhåndskontroller verifiserer Fiery Preflight Pro samsvar med industristandarder og spesifikasjoner som PDF / X, PDF / VT 1 og 2, PDF 2.0 eller GWG (Ghent Workgroup) med en lettfattelig visuell rapport.
  • Nøyaktige farger og fargejusteringer i sanntid. Den nye versjonen av Fiery Spot Pro gir raskere klargjøring av media for utskrift ved å optimalisere alle spotfarger samtidig for den mest nøyaktige gjengivelsen av varemerkefarger med PANTONE-farger eller egendefinerte biblioteker. Operatører kan minimere unøyaktige fargeproblemer med det inkluderte EFI ColorGuard-abonnementet – en skybasert verifiseringsløsning for å spore fargekvalitet.
  • Enkel gjennomføring. Fiery Finishing Designer er et komplett visuelt grensesnitt som følger med Fiery Command WorkStation som forenkler oppretting og redigering av finpuss for Konica Minolta TU-510 Inline Trimmer Unit. Kunder kan se en live forhåndsvisning av jobbinnholdet mens de stiller inn kutt-, fals- og perforeringsmerker. På denne måten kan de være sikre på at etterbehandlingsoppsettet er nøyaktig før jobben sendes til utskrift, noe som eliminerer avfall fra ferdiggjøringen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: