EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

PUBLISERT: 5 mai 2022
OPPDATERT: 5 mai

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

De fem nye Fiery-serverne reduserer jobbforberedelsestiden, samtidig som de bidrar til å sikre fargenøyaktighet og høyere total produktivitet. Disse funksjonene oppnås med velprøvde forhåndskontrollverktøy, intelligente automatiseringsfunksjoner og fargestyringsteknologier for å sikre at jobben produseres riktig første gang, hver gang, til lavest mulig kostnad.

Riktige jobbegenskaper velges av JobExpert, spotfarger optimaliseres med Spot Pro, feil fanges opp med Fiery Preflight, og etterbehandlingsmerker legges til visuelt med Fiery Finishing Designer. Med disse funksjonene kan kundene øke det totale produksjonsvolumet.

De nye løsningene EFI og Konica Minolta kunngjør inkluderer:

  • EFI Fiery IC-319 og IC-318 v2 DFEer som vil drive Konica Minolta AccurioPress C14000 / C12000 avanserte produksjonsmaskiner
  • EFI Fiery IC-319 og IC-318L v2 DFE-er som vil drive Konica Minolta AccurioPress C7100 / C7090 mellomvolumproduksjonsmaskiner
  • EFI Fiery IC-317 og IC-419 v2 DFE-er som vil drive Konica Minolta AccurioPress C4080 / C4070 og AccurioPrint C4065-skrivere

Konica Minolta og EFI skriver i en pressemelding at den nye serverplattformen Fiery FS500 Pro tilbyr mange fordeler for trykksakleverandører som bruker Konica Minolta-maskiner, inkludert:

  • Enda raskere behandlingstid. EFI Fiery DFE-ene er de raskeste i bransjen og har nettopp blitt enda raskere med FS500 Pro. Med denne nye maskinvare-/programvareplattformen behandles for eksempel en grafikkintensiv 100-siders fotobok 36 % raskere enn tidligere Fiery DFE-er.
  • Mindre avfall og mer salgbare utskrifter. Kunder kan bruke de nye Preflight-verktøyene til å enkelt finne filfeil, noe som gjør trykketiden raskere. Eksterne Fiery-servere leveres nå som standard med Fiery Preflight, som automatiserer grunnleggende forhåndskontroller for problemer som manglende spotfarger eller bilder med lav oppløsning. For mer avanserte forhåndskontroller verifiserer Fiery Preflight Pro samsvar med industristandarder og spesifikasjoner som PDF / X, PDF / VT 1 og 2, PDF 2.0 eller GWG (Ghent Workgroup) med en lettfattelig visuell rapport.
  • Nøyaktige farger og fargejusteringer i sanntid. Den nye versjonen av Fiery Spot Pro gir raskere klargjøring av media for utskrift ved å optimalisere alle spotfarger samtidig for den mest nøyaktige gjengivelsen av varemerkefarger med PANTONE-farger eller egendefinerte biblioteker. Operatører kan minimere unøyaktige fargeproblemer med det inkluderte EFI ColorGuard-abonnementet – en skybasert verifiseringsløsning for å spore fargekvalitet.
  • Enkel gjennomføring. Fiery Finishing Designer er et komplett visuelt grensesnitt som følger med Fiery Command WorkStation som forenkler oppretting og redigering av finpuss for Konica Minolta TU-510 Inline Trimmer Unit. Kunder kan se en live forhåndsvisning av jobbinnholdet mens de stiller inn kutt-, fals- og perforeringsmerker. På denne måten kan de være sikre på at etterbehandlingsoppsettet er nøyaktig før jobben sendes til utskrift, noe som eliminerer avfall fra ferdiggjøringen.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz