Etikettpresser fra Epson

Den nye L-6534VW etikettpressen har blitt utstyrt med oransje blekk for å gi brukerne et bredere utvalg av farger sammen med CMYK og hvitt blekk. Foto: Pressebilde

Epsons nye etikettpresse i SurePress-serien kommer med oransje blekk. Produsenten oppgraderer også 4000-serien med nye modeller. Et nytt blekksystem og en videreutvikling av tørkeprosessen vil bidra til høyere produktivitet på filmunderlag.

Den nye etikettpressen L-6534VW skriver ut med CMYK pluss oransje blekk og med hvitt blekk som standard. I tillegg til et bredere utvalg av farger, tilbyr den lave driftskostnader og høy produktivitet og kan skrive ut på et bredt utvalg av papir- og filmsubstrater, ifølge Epson.

Den digitale pressen bruker Epsons LED UV-pinning-system for å kontrollere blekkdråpene for finere tonegradering, skarpere bilder og mer levende farger. Selskapet skriver at systemet tar fargenøyaktighet og konsistens til nye nivåer, noe som gir kundene mer skreddersydde muligheter til å møte deres krav. Hastigheten er oppgitt til å nå 50 meter per minutt når du kjører høyvolumsapplikasjoner.

Redusert håndtering

Richard Garp, salgssjef for Epson Norden. Foto: Privat

For å gjøre det enklere for operatøren og redusere manuelt arbeid, er det en berøringsskjerm for å håndtere de daglige etikettjobbene, Epsons proprietære teknologi Nozzle Verification Technology (NVT) og automatisk vedlikehold av skrivehodene.

– Vi utvikler kontinuerlig teknologien vår og denne kunngjøringen viser tydelig vår forpliktelse til å møte kundenes skiftende behov, sier Richard Garp, salgssjef for SurePress i Epson Norden.

Nytt i 4000-serien
Epson benytter også anledningen til å gi et løft til SurePress 4000-serien og introduserer SurePress L-4733A / AW. Blant nyhetene er et nytt blekksystem (AQ) for å gi forbedret bildekvalitet og fargestabilitet. Tørkeprosessen er også videreutviklet for å gi brukerne mulighet til å trykke på en større mengde underlag og for å ha høyere produktivitet på filmsubstrater.

Etikettpressen bruker et CMYKOG-blekksett for å gi et bredere utvalg av farger, og introduksjonen av hvitt og matt svart blekk øker fleksibiliteten til underlaget ytterligere, ifølge Epson. Blekket er UV- eller vannbasert og skal bedre møte behovene til kunder innen mat- og drikkevareindustrien, kosmetikk og farmasøytiske produkter samt industri- og husholdningsartikler.

– Epsons SurePress-serie av etikettpresser har et verdensomspennende rykte for kvalitet og allsidighet, oppsummerer Richard Garp.

SurePress L-4733A/AW. Foto: Pressebilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: