Fujifilm vil gjøre stort avtrykk

Planskriveren Acuity Prime. Foto: Pressebilde

I fjor lanserte Fujifilm to nyheter i storformatklassen, Acuity Ultra R2 og Acuity Prime 20/30. Begge disse vil vises under Fespa-messen innenfor rammen av konseptet «Blueprint Live». Dette blir Fujifilms største investering i Fespa de siste fem årene.

For tre år siden bestemte selskapet seg for å gå tilbake til tegnebordet for å utvikle et nytt system for UV-inkjetbaserte printere. Resultatet er den nye Acuity-serien. Acuity Ultra R2 er tilgjengelig i størrelsene 3,2 eller 5 meter og begge modellene vil være synlige på standen. Disse skriverne har konvensjonell UV-herding som standard, men er også tilgjengelige med LED for seks farger pluss hvit.

Fujifilm har også lansert et nytt blekk for Acuity Ultra R2, Uvijet AU. I følge Fujifilm skal planprinteren Acuity Prime kunne levere høye hastigheter på en rekke både harde og fleksible medietyper. Også for denne maskinen er det en ny serie blekk, Uvijet HM.

I tillegg til disse to messenyhetene lover Fujifilm å vise frem ytterligere seks banebrytende printere som også er en del av Blueprint Live-konseptet, og som ikke har vært vist før på messer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: