Glade miner i Finland

Etter den første dagen av Sign & Print-messen i Helsinki var det mange glade fjes blant de svenske utstillerne. I overkant av 1700 besøkende på en dag betydde åtte prosent flere besøkende enn samme dag for to år siden. Messen avholdes parallelt med en emballasje- og plastmesse, så det er mye snakk om materialer.

 

Johan Trillkott fra Scandraft viste beskyttelsesfilmen GSWF for biler.

– Det er en selvhelbredende og gjennomfarget lakkbeskyttelsesfilm som varer hele bilens levetid. Den er tilgjengelig i 11 farger med tre forskjellige overflater: blank, sateng og matt.

Johan Millby jobber nå for Alvøen og er nordisk produktsjef for amerikanske Multicam.

– Maskinen vi viser på messen her i Norge veier 3,5 tonn og skjærer opp til 1,7 meter i sekundet. Den endrer verktøy selv. Spesielt gøy er det at maskinen fra messen skal gå direkte til en kunde her i Finland.

Sverige og Finland møttes i hockey under messens første kveld. Hockeyfeberen ble også sett på messen, da en ansatt fra finske Boxon besøkte Carina Allfors på Konica Minolta for å se på PKG 675i, en maskin som skriver ut, bretter og kutter ut emballasjen i én operasjon.

Mikael Pettersson var også i Finland for å snakke om etikett-trykk og emballasje med kundene.

Brand ID ønsket å vise kundene deres høye ambisjonsnivå når det kommer til emballasje. Det ble symbolisert av viljen til å ta ned månen, om nødvendig:

– Merkevareeiere er viktige for oss, men enda viktigere er de som importerer produkter og så ønsker å pakke dem her i Finland.

Bildet viser også Jarkko Hakola, som er ansvarlig for Sign & Print-messene i Finland.

Janne Høgshøj deltar på Sign & Print-messene i alle de nordiske landene. Hun brenner for å vise frem de mange kreative løsningene som kan gjøres med trykksaker. På messen i Finland ble hun også ledsaget av Natua, som viste et økologisk konsept for trykking på tekstiler.

Janne Høgshøj

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: