Glade miner i Finland

PUBLISERT: 19 mai 2022
OPPDATERT: 19 mai

Etter den første dagen av Sign & Print-messen i Helsinki var det mange glade fjes blant de svenske utstillerne. I overkant av 1700 besøkende på en dag betydde åtte prosent flere besøkende enn samme dag for to år siden. Messen avholdes parallelt med en emballasje- og plastmesse, så det er mye snakk om materialer.

 

Johan Trillkott fra Scandraft viste beskyttelsesfilmen GSWF for biler.

– Det er en selvhelbredende og gjennomfarget lakkbeskyttelsesfilm som varer hele bilens levetid. Den er tilgjengelig i 11 farger med tre forskjellige overflater: blank, sateng og matt.

Johan Millby jobber nå for Alvøen og er nordisk produktsjef for amerikanske Multicam.

– Maskinen vi viser på messen her i Norge veier 3,5 tonn og skjærer opp til 1,7 meter i sekundet. Den endrer verktøy selv. Spesielt gøy er det at maskinen fra messen skal gå direkte til en kunde her i Finland.

Sverige og Finland møttes i hockey under messens første kveld. Hockeyfeberen ble også sett på messen, da en ansatt fra finske Boxon besøkte Carina Allfors på Konica Minolta for å se på PKG 675i, en maskin som skriver ut, bretter og kutter ut emballasjen i én operasjon.

Mikael Pettersson var også i Finland for å snakke om etikett-trykk og emballasje med kundene.

Brand ID ønsket å vise kundene deres høye ambisjonsnivå når det kommer til emballasje. Det ble symbolisert av viljen til å ta ned månen, om nødvendig:

– Merkevareeiere er viktige for oss, men enda viktigere er de som importerer produkter og så ønsker å pakke dem her i Finland.

Bildet viser også Jarkko Hakola, som er ansvarlig for Sign & Print-messene i Finland.

Janne Høgshøj deltar på Sign & Print-messene i alle de nordiske landene. Hun brenner for å vise frem de mange kreative løsningene som kan gjøres med trykksaker. På messen i Finland ble hun også ledsaget av Natua, som viste et økologisk konsept for trykking på tekstiler.

Janne Høgshøj

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Åpen konferanse med nyttige temaer

Kunstig intelligens, hvordan hindre kriminelle å stjele bedriftens IT-systemer, næringsutvikling i nord, regjeringens initiativ til bedre balanse mellom digital og analog læring står på dagsordenen.
Jubileumsmøte mai 2024 - Programbilde

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1