Oppdatert treknivstrimmer ser dagens lys

Den nye Müller Martini Solit PRO har den patenterte SmartPress-teknologien, men også flere nye funksjoner. Foto: Pressebilde

Müller Martini slipper nå Solit PRO, en oppgradert versjon av deres treknivstrimmer Solit, som ble lansert for ti år siden. Den har fortsatt den patenterte SmartPress-teknologien, men også flere nye funksjoner.

I følge produsenten har Solit PRO fordeler som en unik kraftdrevet teknologi som presser ut luften i bøkene på en optimal måte, presset økes automatisk for et perfekt kutt og et jobbskifte kan gjøres på tre minutter uten verktøy . Den nye treknivstrimmeren har en inngang på opptil 7000 sykluser i timen og kan håndtere en stabel som er 85 millimeter høy.

I den nye modellen er det lagt inn mating med teleskopbelte, samt separasjonsrull, matemagasin, transportklaffer til skjærebordet og kraftstyrt oscillerende mater.

Totalt sett mener Müller Martini at den nye Solid PRO er en enda mer pålitelig maskin som er tilpasset både myke og hardcover-applikasjoner. I begynnelsen av året ble det første eksemplaret installert og selskapet har siden fått positive tilbakemeldinger fra kunden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: