Konica Minolta når milepæl

Selskapet har nå levert sin tusende AccurioLabel-presse for digital etikettproduksjon. Og en ny kunngjøring på etikettsiden venter «på horisonten», antyder Konica Minoltas Carsten Bamberg.

Konica Minolta opplyser at de har en ledende posisjon i markedet for tonerpresser innen digital etikettproduksjon. Markedsandelen i Europa var 28 prosent for fjoråret 2021.

Installasjon nummer 500 ble gjort etter to år og når selskapet nå nærmer seg syv år med sine digitale etikettpresser i AccurioLabel-serien, har de nådd milepælen med å levere 1000 maskiner til kunder i Europa.

Små og mellomstore jobber
Ifølge Konica Minolta er etikettpressene et rimelig inngangspunkt for høykvalitets digitaltrykk. Opprinnelig fokuserte produsenten på små og mellomstore etikettkonvertere. Målet er å tilby fleksible systemer utviklet for å gi brukerne kortere behandlingstid for håndtering av små til mellomstore utskriftsjobber. Men ifølge selskapet er maskinserien deres nå også akseptert av store etikettprodusenter.

Den tonerbaserte digitale etikettpressen AccurioLabel 230. Foto: Pressebilde

Den tusende kunden var Etiq’Lyon, en produsent av selvklebende etiketter med syv ansatte i Caluire nær Lyon. Maskinmodellen AccurioLabel 230 ble valgt. Bertrand Genin, eier av Etiq’Lyon, sier i en pressemelding at investeringen betyr at selskapet fortsetter sin reise innen digital printing. Noe han er stolt av.

– Denne investeringen vil gjøre oss i stand til å tilby mange andre nye forretningsløsninger til våre kunder som er spredt over alle bransjer, takket være støtten vi får, maskinens meget gode fargestabilitet og høye produksjonshastigheter.

Nyheter på gang
Carsten Bamberg, forretningsutviklingssjef for forretningsområdet Professional Printing Group i Konica Minolta Business Solutions Europe, sier at installasjonen av den tusende AccurioLabel-pressen er en viktig milepæl. Han hinter også om en kommende produktutgivelse.

– Vi revurderer hele tiden mulighetene og har seriøse planer om å utvide etikettvirksomheten vår ytterligere med en ny kunngjøring på horisonten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: