Automatiser mer med Zünd

Henrik Larsson Hedblom og Martin Roed Nielsen fra Zünd i Skandinavia i forbindelse med fjorårets Fespa-messe i Amsterdam. Foto: Anja Degerholm

Når Zünd stiller ut på Fespa, er det med løsninger som kan automatisere hele den grafiske produksjonen. Målet er en så effektiv arbeidsflyt for hele utskrifts- og etterbehandlingsprosessen som mulig.

– I tillegg til maskinene våre Zünd S3 og Zünd G3, vil vi vise frem vår nyeste teknologi for å optimalisere og overvåke arbeidsflyter sammen med våre digitale skjæreløsninger. Alt fra å klargjøre filer for utskrift og skjæring, til å visualisere dem på skjærebordet for enklere håndtering og bruke robotløsninger for å fjerne kuttede deler fra skjærebordet, sier Henrik Larsson Hedblom, salgssjef i Sverige for Zünd Skandinavia.

Han skal delta på Fespa i Berlin sammen med salgssjef Martin Roed Nilsen og administrerende direktør Jacob Hansen.

Spar tid og minimer feil
Fokus på årets messe er å vise hvordan smart produksjon kan komme også de mindre bedriftene til gode, ved å unngå tidkrevende feil. Under live-demoer vises Zünds Pick & Place-brukergrensesnitt, som bruker en robot til å automatisk plukke opp de ferdigkuttede delene og plassere dem på ønsket sted.

For de som ønsker å finne ut hvor i produksjonsprosessen det er mulig å effektivisere, kan den nettbaserte overvåkings- og analyseprogramvaren Zünd Connect være et verktøy. Ved å analysere data fra alle brukere kan programmet beregne Overall Equipment Efficiency (OEE).

Vi i Zünd er overbevist om at dette er løsninger som både sparer tid og minimerer feil i produksjonen både for det lille trykkeriet og for større industrielle produsenter av grafiske produkter, sier Henrik Larsson Hedblom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: