HP fremhever sitt lateks-sortiment

HP demonstrerer flere av sine lateksmaskiner med White Ink-teknologi for stive og fleksible materialer under FESPA. Foto: Pressebilde

Det er storformat og lateksteknologi for alle pengene hos HP under FESPA 2022. Årets tema er «Print for the Future» med fokus på bærekraftige trykkmetoder og bruksområder.

HPs latex 700- og 800-serier, med mulighet for enkel og vedlikeholdsfri utskrift i hvitt, hadde sin europeiske lansering i forbindelse med Sign & Print Connect i februar 2021. Et tillegg til rull-til-rull-porteføljen som vil tilby større fleksibilitet og flere bruksmuligheter for kunden. Disse maskinene vises i forbindelse med FESPA 2022, sammen med R1000 Plus, R2000 Plus og en Print and Cut Plus-løsning.

Fokus er dermed på bærekraft og hvordan disse løsningene kan bidra til grønnere produksjon, inkludert HPs vannbaserte blekk brukt i lateksmaskiner. Pagewide XL Pro og DesignJet Z9 + Pro vises også.

Ifølge Daniel Martinez, leder for storformatdrift i HP, er det viktig å delta på FESPA og i år er selskapet også en av hovedsponsorene.

– Arrangementet tiltrekker seg kunder, trykkerileverandører og grossister, samt forhandlere og beslutningstakere hos bedrifter. Dette brede publikummet får muligheten til å se og oppleve HPs storformatskrivere i aksjon og samhandle med våre eksperter, sier Daniel Martinez.

Reinvent.HP.com/FESPA2022

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: