HP fremhever sitt lateks-sortiment

PUBLISERT: 27 mai 2022
OPPDATERT: 27 mai
HP demonstrerer flere av sine lateksmaskiner med White Ink-teknologi for stive og fleksible materialer under FESPA. Foto: Pressebilde

Det er storformat og lateksteknologi for alle pengene hos HP under FESPA 2022. Årets tema er «Print for the Future» med fokus på bærekraftige trykkmetoder og bruksområder.

HPs latex 700- og 800-serier, med mulighet for enkel og vedlikeholdsfri utskrift i hvitt, hadde sin europeiske lansering i forbindelse med Sign & Print Connect i februar 2021. Et tillegg til rull-til-rull-porteføljen som vil tilby større fleksibilitet og flere bruksmuligheter for kunden. Disse maskinene vises i forbindelse med FESPA 2022, sammen med R1000 Plus, R2000 Plus og en Print and Cut Plus-løsning.

Fokus er dermed på bærekraft og hvordan disse løsningene kan bidra til grønnere produksjon, inkludert HPs vannbaserte blekk brukt i lateksmaskiner. Pagewide XL Pro og DesignJet Z9 + Pro vises også.

Ifølge Daniel Martinez, leder for storformatdrift i HP, er det viktig å delta på FESPA og i år er selskapet også en av hovedsponsorene.

– Arrangementet tiltrekker seg kunder, trykkerileverandører og grossister, samt forhandlere og beslutningstakere hos bedrifter. Dette brede publikummet får muligheten til å se og oppleve HPs storformatskrivere i aksjon og samhandle med våre eksperter, sier Daniel Martinez.

Reinvent.HP.com/FESPA2022

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Åpen konferanse med nyttige temaer

Kunstig intelligens, hvordan hindre kriminelle å stjele bedriftens IT-systemer, næringsutvikling i nord, regjeringens initiativ til bedre balanse mellom digital og analog læring står på dagsordenen.
Jubileumsmøte mai 2024 - Programbilde

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1