PVC-fritt og uten bobler på vinylfronten

Mactac presenterer sin nye boblefrie og printbare vinyl JT 10700 WG-BFG-XR. Foto: Pressebilde

De to amerikanske selskapene Avery Dennison og Mactac lover å vise et bredt spekter av sine produkter i det grafiske segmentet under FESPA 2022 i Berlin, med fokus på kjøretøy og arkitektur.

Avery Dennison, som kjøpte opp Mactac i 2016, har jobbet mye med produktutvikling siden sin forrige deltakelse på Fespa 2019. Bærekraft er fremhevet som en viktig drivkraft i innovasjonsarbeidet siden den gang. Blant nyhetene på årets messe er Avery Dennisons PVC-frie printbare vinyl for foliering. Den egner seg for både hel og delvis foliering av både kommersielle kjøretøyflåter og individuelle privatkjøretøyer. Et annet bruksområde er som skiltmateriale, både for innendørs og utendørs bruk.

Mactac kommer også til Fespa med et nytt produkt i bagasjen, JT 10700 WG-BFG-XR, som er en printbar vinyl for langtidsbruk. Den er utviklet etter selskapets patenterte teknologi for boblefrie selvklebende vinyler og skal være rask og enkel å påføre, lover selskapet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: