Antalis skal feire Coala på Fespa

Ti år har gått siden Antalis begynte å selge sitt eget varemerke Coala. Det skal feires når selskapet stiller ut på FESPA. I tillegg til å demonstrere interiør, setter leverandøren også ekstra fokus på holdbarhet og bilfoliering med Arlon-produkter.

Når Antalis møter publikum på FESPA i Berlin, vil et av de store samtaleemnene være selskapets arbeid for bærekraft. Ikke minst gjennom veiledningssystemet til kundene, Green Star System, som rangerer produkter etter råvare og resirkulerbarhet, noe Sign & Print tidligere har skrevet om. Det vil bli holdt flere foredrag om emnet.

Den grafiske leverandøren vil også vise nyheter innen interiør. Passende nok, i forbindelse med årets FESPA, feirer de sitt eget merke med Coala, som nå er inne i sitt tiende år. Blant interiørproduktene er den nye vindusdekorasjonen Coala Window Decor.

«I stedet for å pusse opp»

Johan Mellin, salgssjef i forretningsområdet visuell kommunikasjon i Antalis:

– Coala Interiørfilm og bærekraft. Disse går litt hånd i hånd, i stedet for å pusse opp, så bytt ut gamle ting. Vi vil fokusere på bærekraft og miljøspørsmålet.

Selskapet lover også at et helt nytt tilskudd til Coala-familien skal presenteres på messen.

– Coala har en stabil vekst med nye familiemedlemmer, sist i linjen Coala Vindusfilm og Coala Interiørfilm. Veldig interessante produkter og et område som vokser.

Arlon Graphics SLX Cast Wrap, her montert på lastebiler. Foto: Pressebilde

Bilfolie og printere
For bilfolier har Antalis tilbudt Arlons produkter i et år nå, da en global distribusjonsavtale ble klar mellom selskapene. Ifølge Antalis har de allerede merket stor interesse for disse produktene og de annonserer at de vil vise SLX+, en unik vinyl for bilfoliering og Arlon Premium Color Change – en ny serie for helfoliering av biler i trendy farger.

– Vi vil også være representert på Avery Dennison, HP og Epson sine stands, sier Johan Mellin og påpeker at det også er en rød tråd om bærekraft. Disse standene inkluderer for eksempel HP Latex gen 4-blekk for HPs latex-skrivere 800/700 og R-serien, Epson med Epson Sure Color R-seriens harpiksblekk og PVC-frie materialer fra Avery Dennison, inkludert SP 1504 EA og mange fler.

Et hotellrom fornyet med Coala Interior Film. Bildet til venstre før og bildet til høyre etter oppussingen. Foto: Antalis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: