HP holder sin sti grønn på FESPA

Det var mye organisk på standen til HP på FESPA. Foto: Roger Stormo

HPs stand på Fespa hviler på tre pilarer – og det er bærekraftige maskiner og print som står i sentrum.

Serena Faudella, markedssjef i storformat og Marcus Wollard, ansvarlig for forretningsområdet i Sverige, møter de messebesøkende med å fortelle om mulighetene med hvitt blekk og selskapets miljøfokus.

Årets HP-tema på Fespa-messen er «Print for the Future».

– Vi snakker om bærekraftig utskrift for operatører, med vårt vannbaserte blekk. 65 prosent av blekket er vannbasert, sier Serena Faudella og legger til at brukere som bruker HP-maskiner kan jobbe i et ikke-giftig innendørsmiljø uten å måtte inhalere skadelige kjemikalier. HP gjør gjør bruk av sine eksisterende kunder å belyse dette.

Årets HP-tema på Fespa – print for the future. Foto: Claes Nordström

Resirkuleringsprogram
Ifølge Serena Faudella er det ikke bare tomt snakk fra HPs side, de kan virkelig vise at de er «den mest bærekraftige printprodusenten». Det viser de ved å kommunisere HPs resirkuleringsprogram på standen, som viser til for eksempel maskindeler som er resirkulerbare, men også at de har en grønn og sirkulær tenkning om skrivehoder, blekk, dens beholdere og transporter.

Det forberedes for HPs presentasjoner. Foto: Claes Nordström

Flere foredrag rulles ut i løpet av messedagene for å fortelle om HPs grønne linje, ispedd selskapets bærekraftige printmetoder og applikasjoner.

Print på myke og harde materialer
Når det gjelder produkter på standen vises HPs lateksteknologi, inkludert 700/800-maskinene for fleksible materialer og HP Latex R2000 flatbed-printer for utskrift på ulike platemedier. Alle maskinene kommer med mulighet for utskrift med hvitt blekk, som også vises i utstillingen med mange eksempler på trykte produkter – bannere, dekaler, plakater og trykte bord og så videre.

HP 800 serien rull-til-rull-printer skriver ut i hvitt. Foto: Claes Nordström

– Vårt store fokus er miljø og bærekraft og det har vi prøvd å synliggjøre på standen. Alt printes på våre maskiner på resirkulert materiale hvor tanken er å vise at alt skal kunne gå tilbake i kretsløpet igjen.

Planskriveren HP Latex R2000. Foto: Claes Nordström

Marcus Wollard ser frem til å møte mange besøkende og kunder. Målet med messen er krystallklart.

– Vi ønsker å fortsette å drive markedet og kundene våre til bærekraftig trykking. Miljøet er veldig i fokus for HP som selskap, ikke bare print, men også for PC-delen.

Serena Faudella, markedssjef for storformat og Marcus Wollard, ansvarlig for forretningsområdet i Sverige,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: