Summa kjøper Valiani

PUBLISERT: 16 juni 2022
OPPDATERT: 21 mars
Geert Pierloot (tv), administrerende direktør hos Summa, og Nico Valiani, administrerende direktør for Valiani ser frem til et utbytterikt samarbeid.

Summa kjøper Valiani for å styrke sin posisjon innen etterbehandlingsutstyr. Begge selskapene vil fortsette å operere under sine nåværende selskapsnavn og vil utfylle hverandre for å tilby kundene et enda bredere spekter av skjæreløsninger.

Med hovedkontor i Certaldo, Firenze, Italia, er Valiani en utvikler og produsent av små til mellomstore flatbed-skjærebord med et verdensomspennende distribusjonsnettverk. I tillegg har Valiani en lang historie innen innrammingsindustrien og er en pioner i å konvertere dette markedet til digitale løsninger. Det inkluderer å designe og kutte papprammer og tilby passepartout-verktøy for skråsnitt. Deres innovative tilnærming har tillatt dem å vokse inn i andre markeder.

Nico Valiani, administrerende direktør og sønn av grunnleggeren av selskapet, er begeistret:
– De siste årene har vi fornyet porteføljen vår med et bredere spekter av løsninger. Nå begynner dette å lønne seg med betydelig vekst. Men jeg tror det fortsatt er mye mer potensiale. Derfor er min familie og jeg overbevist om at det å være en del av Summa-gruppen vil akselerere veksten vår og gi kundene våre langt flere muligheter.

– Siden forhandlingene startet, har min forståelse av Valiani-selskapet og dets produkter vokst mer og mer, sier Geert Pierloot, administrerende direktør i Summa. – Jeg ser frem til å jobbe med Nico og teamet hans. I denne fusjonen ser jeg en absolutt vinn-vinn ettersom den kombinerer styrkene til begge selskapene. Vi kan bidra til å akselerere Valianis vekst og utvide porteføljen vår med Valianis løsninger.

– Våre produktserier er ekstremt komplementære, legger Christof Van Driessche, Chief Commercial Officer i Summa til. – Selv om det mest populære og attraktivt prisede Summa F1612 flatbordet har et lite og unikt fotavtrykk, er det fortsatt mange kunder som leter etter mindre, rimeligere løsninger. Derfor er fusjonen et spennende steg og oppfyller Summas ambisjon om å øke sin tilstedeværelse i andre markeder og styrke vår posisjon i emballasjemarkedet.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Neolt presenterer mer automatikk på XY-skjæring

Italienske Neolt er kjent for sine XY-skjæremaskiner for rullematerialer. På Fespa ble det vist en komplett serie av avrullere, printere og inline-skjæring.
Neolt-2-1024x683

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1