Summa kjøper Valiani

Geert Pierloot (tv), administrerende direktør hos Summa, og Nico Valiani, administrerende direktør for Valiani ser frem til et utbytterikt samarbeid.

Summa kjøper Valiani for å styrke sin posisjon innen etterbehandlingsutstyr. Begge selskapene vil fortsette å operere under sine nåværende selskapsnavn og vil utfylle hverandre for å tilby kundene et enda bredere spekter av skjæreløsninger.

Med hovedkontor i Certaldo, Firenze, Italia, er Valiani en utvikler og produsent av små til mellomstore flatbed-skjærebord med et verdensomspennende distribusjonsnettverk. I tillegg har Valiani en lang historie innen innrammingsindustrien og er en pioner i å konvertere dette markedet til digitale løsninger. Det inkluderer å designe og kutte papprammer og tilby passepartout-verktøy for skråsnitt. Deres innovative tilnærming har tillatt dem å vokse inn i andre markeder.

Nico Valiani, administrerende direktør og sønn av grunnleggeren av selskapet, er begeistret:
– De siste årene har vi fornyet porteføljen vår med et bredere spekter av løsninger. Nå begynner dette å lønne seg med betydelig vekst. Men jeg tror det fortsatt er mye mer potensiale. Derfor er min familie og jeg overbevist om at det å være en del av Summa-gruppen vil akselerere veksten vår og gi kundene våre langt flere muligheter.

– Siden forhandlingene startet, har min forståelse av Valiani-selskapet og dets produkter vokst mer og mer, sier Geert Pierloot, administrerende direktør i Summa. – Jeg ser frem til å jobbe med Nico og teamet hans. I denne fusjonen ser jeg en absolutt vinn-vinn ettersom den kombinerer styrkene til begge selskapene. Vi kan bidra til å akselerere Valianis vekst og utvide porteføljen vår med Valianis løsninger.

– Våre produktserier er ekstremt komplementære, legger Christof Van Driessche, Chief Commercial Officer i Summa til. – Selv om det mest populære og attraktivt prisede Summa F1612 flatbordet har et lite og unikt fotavtrykk, er det fortsatt mange kunder som leter etter mindre, rimeligere løsninger. Derfor er fusjonen et spennende steg og oppfyller Summas ambisjon om å øke sin tilstedeværelse i andre markeder og styrke vår posisjon i emballasjemarkedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: