X-Rite øker målesikkerheten med nye modeller

X-Rite introduserer neste generasjons håndholdte spektrofotometer, som er designet for å samle alle funksjonene i én enhet.

eXact 2 er den første fargemålingsenheten som kobles til et komplett økosystem av programvareverktøy. Disse inkluderer InkFormulation Software, ColorCert™ Suite for utskriftskvalitetskontroll, PantoneLIVE farve digitale fargebiblioteker, NetProfiler® for fargeprofilering og den nye X-Rite Link for sanntidsinnsikt i målerens ytelse.

Mantis videomålrettingsteknologi
eXact 2 er det første og eneste spektrofotometeret til dags dato som gir forbedret målenøyaktighet ved hjelp av X-Rites Mantis videomåleteknologi. Denne patenterte teknologien bruker et kamera med høy oppløsning og en 30 % større skjerm for å gjøre det enkelt for operatører å finne det nøyaktige måleområdet. Operatører kan se, zoome og lagre hvert fargepatchbilde for inspeksjon på enhetens skjerm.

– Med Mantis videomålretting har operatørene sikkerheten til å måle rett sted hver gang. Det du ser på skjermen er det som måles. Dette eliminerer enhver usikkerhet og ny måling, sier Ray Cheydleur, Printing and Imaging Product Portfolio Manager, X-Rite.

X-Rite Link
Hver eXact 2-modell kommer med den nye X-Rite Link-plattformen, et intuitivt skybasert dashbord som gir sanntidsinnsikt i eXact 2s ytelse. Fra ett sentralt sted kan kunder bekrefte statusen til én eller flere enheter, konfigurere og distribuere oppdateringer og biblioteker og mer. Med X-Rite Link-enhetsintelligens kan operatører være trygge på at alle enheter er toppinnstilt.

eXact 2 har en ny justerbar tilt-skjerm og en brukervennlig «to-touch eller mindre»-menystruktur for å redusere tid til å bla i menyer og raskere operatøropplæring.
Digital Loupe-funksjonen gir dynamiske zoomfunksjoner for å fange og inspisere riktig sted uten å måle trykkfeil og lagrer et bilde av målingen. I tillegg tillater eXact 2 berøringsfrie målinger og kan brukes til å måle vått blekk for å minimere ommålinger og materialavfall.

Tilgjengelige modeller
eXact 2 er tilgjengelig over hele verden i tre modeller. Med eXact 2 kan operatører fange fargemålinger på papir, bølgepapp og pappunderlag. eXact 2 Xp fanger opp film, plast, hvit opasitetsfolie og andre unike underlag. eXact 2 Plus tilbyr avansert papir- og fleksibel filmkontroll med muligheten til å måle metamerisme, opasitet og absolutt og relativ fargestyrke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: