Datoer fastsatt for kommende FESPA

München og Amsterdam blir vertsbyer i 2023 og 2024. Foto: Arkivbilde

Datoer og steder for de neste to årenes FESPA Global Print Expo og European Sign Expo er bestemt. Man vender tilbake til to populære vertsbyer.

FESPA-organisasjonen har spikret hvor de kommende messene i Europa skal holdes. I 2023 vil arenaen være Messe München, 23.–26. mai. Det vil være sjette gang på rad at FESPA Global Print Expo og European Sign Expo arrangeres i den tyske bayerske hovedstaden, sist var i 2019.

Året etter er Amsterdam vertsby. Messen vil bli holdt på RAI Exhibition Centre, 19.-22. mars 2024.
Dette er anerkjente messeområder med gode fasiliteter, ifølge Fespa-sjef Michael Ryan.

– Vi er glade for å ha satt datoene for våre to neste flaggskiparrangementer i Europa og å komme tilbake til utmerkede steder som er utprøvd for våre utstillere og besøkende.

FESPA-messen 2024 – som arrangeres noen måneder før Drupa-messen i Düsseldorf – vil inneholde Sportswear Pro-arrangementet for produksjon og dekorasjon av sports- og fritidsklær. Arrangementet skulle ha funnet sted på FESPA-messen i mars 2020 i Madrid, men ble deretter avlyst på grunn av covid-pandemien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: