Rekordsalg for Kongsberg PCS på FESPA Berlin

PUBLISERT: 30 juni 2022
OPPDATERT: 30 juni
Det var en tallrik gruppe medarbeidere Kongsberg PCS hadde med seg til FESPA Berlin.

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) kunne nyte av en rekordsuksess på den nyss avholdte FESPA Global Print Expo, og oppnådde syvsifret salg av sine digitale skjæreløsninger i løpet av den fire dager lange begivenheten.

–Det var fantastisk å møte så mange av våre distributørpartnere og kunder ansikt til ansikt på årets arrangement, sa Wim Brunsting, EMEA salgsdirektør for Kongsberg PCS. –Vi var begeistret over å komme tilbake til FESPA for å vise frem våre siste innovasjoner. Etter hvert som antallet avtalte avtaler klatret opp til dobbeltsifrede, ble det klart at det å demonstrere hvordan kraften, ytelsen og allsidigheten til våre digitale etterbehandlingsløsninger bringer design til live virkelig hadde truffet målet.

«Med displayet vårt på Messe Berlin med C-serien og vårt modulære Kongsberg X24-bord, var vi i stand til å fremheve fordelene og ytelsen våre systemer leverer ved skjæring, folding og bretting av en rekke materialer,» sa Wim. «Resultatet var et rekordantall salg avtalt for å levere digitale skjærebord til kunder over hele Europa og lenger unna.»

Wim sa at et nytt flaggskip Kongsberg C64, med full automatisering, snart vil bli installert hos en fransk kunde, mens en andre vil reise lenger unna til sitt nye hjem i Serbia. –Vi solgte også en rekke Kongsberg C- og X-bord til kunder i Italia, Irland og Norge, samt til konverterere i Tyrkia, Israel og De forente arabiske emirater, sa han.

Kongsberg PCS-standen på årets FESPA inneholdt også MultiCam Apex 3R CNC-ruteren. –Etter oppkjøpet av MultiCam i fjor, var det flott å kunne vise frem Apex, som setter standarden for rutefunksjoner med sin perfekte balanse mellom ytelse og presisjon, sa han. «Fra standen vår var vi i stand til å vise frem hvordan vårt komplette utvalg av digitale etterbehandlingsløsninger gjør det mulig for skilt- og skjermbedrifter å strømlinjeforme arbeidsflyter og automatisere produksjon for å øke effektiviteten, samtidig som designere og operatører får den kreative friheten til å generere ideene som vil drive fremtiden. av deres virksomhet.

Kongsberg-teamet demonstrerte også hvordan en rekke innovative verktøy gir nye friheter innen design og kreativitet, som VariAngle-verktøyet – en banebrytende innovasjon for industrien som muliggjør kutting i alle vinkler fra 0o til 60o med opptil 100m/min.

I tillegg til å glede oss over betydelig salgssuksess, var vi i stand til å bruke opptredenen vår hos FESPA Global til å demonstrere og forklare fordelene våre verktøyserier kan levere til bedrifter,» sa Wim. «Vi ser nå frem til å følge opp alle de mange potensielle kundene og mulighetene vi har utviklet fra vårt oppmøte på messen og bidra til vår fortsatte salgssuksess.

Kongsbergs president og administrerende direktør Stuart Fox holder en presentasjon på FESPA Berlin.

Kongsbergs president og administrerende direktør Stuart Fox ble intervjuet av inkish TV på FESPA, hvor han beskrev suksessen til selskapet i det første året som en frittstående virksomhet og diskuterte selskapets tilstedeværelse på messen. Se intervjuet på inkish TV.

Les videre

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik