Rekordsalg for Kongsberg PCS på FESPA Berlin

PUBLISERT: 30 juni 2022
OPPDATERT: 30 juni
Det var en tallrik gruppe medarbeidere Kongsberg PCS hadde med seg til FESPA Berlin.

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) kunne nyte av en rekordsuksess på den nyss avholdte FESPA Global Print Expo, og oppnådde syvsifret salg av sine digitale skjæreløsninger i løpet av den fire dager lange begivenheten.

–Det var fantastisk å møte så mange av våre distributørpartnere og kunder ansikt til ansikt på årets arrangement, sa Wim Brunsting, EMEA salgsdirektør for Kongsberg PCS. –Vi var begeistret over å komme tilbake til FESPA for å vise frem våre siste innovasjoner. Etter hvert som antallet avtalte avtaler klatret opp til dobbeltsifrede, ble det klart at det å demonstrere hvordan kraften, ytelsen og allsidigheten til våre digitale etterbehandlingsløsninger bringer design til live virkelig hadde truffet målet.

«Med displayet vårt på Messe Berlin med C-serien og vårt modulære Kongsberg X24-bord, var vi i stand til å fremheve fordelene og ytelsen våre systemer leverer ved skjæring, folding og bretting av en rekke materialer,» sa Wim. «Resultatet var et rekordantall salg avtalt for å levere digitale skjærebord til kunder over hele Europa og lenger unna.»

Wim sa at et nytt flaggskip Kongsberg C64, med full automatisering, snart vil bli installert hos en fransk kunde, mens en andre vil reise lenger unna til sitt nye hjem i Serbia. –Vi solgte også en rekke Kongsberg C- og X-bord til kunder i Italia, Irland og Norge, samt til konverterere i Tyrkia, Israel og De forente arabiske emirater, sa han.

Kongsberg PCS-standen på årets FESPA inneholdt også MultiCam Apex 3R CNC-ruteren. –Etter oppkjøpet av MultiCam i fjor, var det flott å kunne vise frem Apex, som setter standarden for rutefunksjoner med sin perfekte balanse mellom ytelse og presisjon, sa han. «Fra standen vår var vi i stand til å vise frem hvordan vårt komplette utvalg av digitale etterbehandlingsløsninger gjør det mulig for skilt- og skjermbedrifter å strømlinjeforme arbeidsflyter og automatisere produksjon for å øke effektiviteten, samtidig som designere og operatører får den kreative friheten til å generere ideene som vil drive fremtiden. av deres virksomhet.

Kongsberg-teamet demonstrerte også hvordan en rekke innovative verktøy gir nye friheter innen design og kreativitet, som VariAngle-verktøyet – en banebrytende innovasjon for industrien som muliggjør kutting i alle vinkler fra 0o til 60o med opptil 100m/min.

I tillegg til å glede oss over betydelig salgssuksess, var vi i stand til å bruke opptredenen vår hos FESPA Global til å demonstrere og forklare fordelene våre verktøyserier kan levere til bedrifter,» sa Wim. «Vi ser nå frem til å følge opp alle de mange potensielle kundene og mulighetene vi har utviklet fra vårt oppmøte på messen og bidra til vår fortsatte salgssuksess.

Kongsbergs president og administrerende direktør Stuart Fox holder en presentasjon på FESPA Berlin.

Kongsbergs president og administrerende direktør Stuart Fox ble intervjuet av inkish TV på FESPA, hvor han beskrev suksessen til selskapet i det første året som en frittstående virksomhet og diskuterte selskapets tilstedeværelse på messen. Se intervjuet på inkish TV.

Les videre

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Taktile bilder på utstilling i Oslo

Norges Blindeforbund og Canon står bak en unik fotoutstilling på Deichmann Bjørvika i Oslo fra 27.-30. juni.
world-unseen

Stor etikettspesial: Mange vil ha en bit av kaka

Etikettindustrien er samlet sett en robust og stabil bransje med mange år med global vekst. Nå melder flere aktører seg på.
etikettspesial-3-xeikon

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324