Arbeidsbord for skiltmakere

PUBLISERT: 2 august 2022
OPPDATERT: 2 august
Vikiallos danskproduserte arbeidsbord kan felles ned, heves og rulles rundt i lokalet.

14. og 15. september er det messe i Odense, Danmark. Da vil Vikiallo vise et arbeidsbord som de selv har utviklet spesielt for skiltmakere.

Bordet kan heves og senkes og kan også vinkles, slik at montøren kan jobbe lettere innenfor et større område.
– Bordet har også hjul, slik at du enkelt kan kjøre det rundt i rommet, sier Ole Andreasen.

Vikiallos Speed ​​​​Applicator, som påfører en beskyttende film etter at gjenværende materiale er rullet sammen og kastet.

På messen vil Vikiallo også vise en annen nyutviklet egen maskin. Fra før av har de rullen som fjerner overflødig materiale når du figurskjærer etiketter eller bokstaver. Nå har de supplert med en applikator som etterpå legger en film oppå det eksponerte materialet. Dette gjør det lettere å deretter skrelle alt av beskyttelsespapiret og for eksempel feste det på en bil.

 

Les videre

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik