Arbeidsbord for skiltmakere

Vikiallos danskproduserte arbeidsbord kan felles ned, heves og rulles rundt i lokalet.

14. og 15. september er det messe i Odense, Danmark. Da vil Vikiallo vise et arbeidsbord som de selv har utviklet spesielt for skiltmakere.

Bordet kan heves og senkes og kan også vinkles, slik at montøren kan jobbe lettere innenfor et større område.
– Bordet har også hjul, slik at du enkelt kan kjøre det rundt i rommet, sier Ole Andreasen.

Vikiallos Speed ​​​​Applicator, som påfører en beskyttende film etter at gjenværende materiale er rullet sammen og kastet.

På messen vil Vikiallo også vise en annen nyutviklet egen maskin. Fra før av har de rullen som fjerner overflødig materiale når du figurskjærer etiketter eller bokstaver. Nå har de supplert med en applikator som etterpå legger en film oppå det eksponerte materialet. Dette gjør det lettere å deretter skrelle alt av beskyttelsespapiret og for eksempel feste det på en bil.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: