Caldera for skiltproduksjon

Nå har også mindre bedrifter råd til Calderas system for arbeidsflyt i skiltproduksjon. Og skjæring og fresing tilbys fra samarbeid mellom Hendrik Fassmer fra Alvøen og Paw Mortensen og Christina Lindberg fra Artwork Systems.

– Se på Caldera Prime Center. Det er en unik programvare som hjelper deg med arbeidsflyten din i skiltproduksjon, sier Paw Mortensen, som er administrerende direktør i Artwork Systems og nå også selger Kongsberg skjærebord i Skandinavia.
Med en pris på 1500 euro per år har en kompleks programvare blitt tilgjengelig for å rasjonalisere selv i mindre selskaper.

Paw Mortensen forteller også om en annen nyhet, nemlig at et blekkhodet nå kan ettermonteres på X- og C-modellene til Kongsbergs skjærebord. Dette gjør det enklere å kode opp slik at du vet nøyaktig hvor de enkelte delene skal monteres.
Artwork Systems utvider også sin synlighet fremover. Ikke bare har de overtatt Kongsberg fra Esko. De har også startet samarbeid med Alvøen, slik at begge selskapene kan tilby Multicams kuttere og Kongsbergs skjærebord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: