Generasjon 4-blekk i alle HPs nye maskiner

Nå er HPs blekk godkjent for trykk på leketøy, sier Poul Korsholm

HPs Poul Korsholm forteller oss at HP nå er ferdig med sin store ombygging, slik at alle maskiner er utstyrt med den nye generasjon 4-blekk.
– Bedre strekk når noe skal brettes eller strekkes. Hvitt blekk. Sertifisering for trykk på leker. Dette er noen av egenskapene til dette blekket. Gamle maskiner kan ikke konverteres, men de nye er utstyrt med dette blekket.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: