Generasjon 4-blekk i alle HPs nye maskiner

Nå er HPs blekk godkjent for trykk på leketøy, sier Poul Korsholm

HPs Poul Korsholm forteller oss at HP nå er ferdig med sin store ombygging, slik at alle maskiner er utstyrt med den nye generasjon 4-blekk.
– Bedre strekk når noe skal brettes eller strekkes. Hvitt blekk. Sertifisering for trykk på leker. Dette er noen av egenskapene til dette blekket. Gamle maskiner kan ikke konverteres, men de nye er utstyrt med dette blekket.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: