Konsolidering av Andvord Grafisk

Nils Jacob Førli, Artisti og Arne Haugseth, Andvord Grafisk

Andvord Grafisk blir en del av Mail4You Holding AS og Artisti Campaign AS.

Andvord Grafisk AS leverer varer og tjenester hovedsakelig knyttet til grafisk produksjon og fulfillment. Selskapet har 39 ansatte og omsatte i 2021 for 120 MNOK. Artisti Campaign leverer produkter og tjenester til direkte markedsføringsaktiviteter, grafisk produksjon, lager og logistikktjenester. Selskapet driver sin virksomhet på Harestua og i Grimstad. Sammen vil selskapene oppnå en styrket posisjon i markedet. Det vil bidra til konkurransedyktige produkter og tjenester, og samtidig gi kunder og ansatte flere spennende muligheter, heter det i en pressemelding fra Artisti Campaign AS.

Andvord Grafisk AS og Artisti Campaign AS vil fortsette som selvstendige selskaper med dagens ledelse. Selskapene vil samlet ha 89 ansatte og oppnå en forventet omsetning på ca 230 MNOK i 2022.

Majoritetseier i Mail4You Holding AS er Artisti-gruppen (Artisti AS), og som sammen med Parajett AB og ansatte eiere, vil gi en robust plattform og tilføre industriell kompetanse for videre utvikling av selskapene.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: