Hele 07 Media-konsernet er nå Miljøfyrtårn-sertifisert

PUBLISERT: 6 september 2022
OPPDATERT: 6 september
Ordfører i Aurskog-Høland, Gudbrand Kvaal overrekker her konsernsjef Bjarte Hordnes blanketten på at 07 Media, avd.Aurskog nå er Miljøfyrtårn-sertifisert! Foto: Pressebilde

07Media har i en pressemelding meddelt at de etter sertifisering av Aurskog-avdelingen nå er miljøsertifisert på konsernbasis gjennom stiftelsen Miljøfyrtårn.

«Som en av bransjens største aktører tror vi bestemt at våre handlinger kan være med på å utgjøre en forskjell. I 07 Media ønsker vi å bidra til en mer bærekraftig bransje, og med tre av tre mulige sertifiseringer, er vi nå stolte av å kunne omtale hele 07 Media-konsernet som Miljøfyrtårn. 07 Sør i Kristiansand fikk sin første Miljøfyrtårn-sertifisering i 2014, og i Oslo kunne vi stolt henge opp diplomet igjen i 2020. Når vi i år mottok det synlige beviset på at også avdelingen i Aurskog kunne kalle seg Miljøfyrtårn, ja da kunne vi feire at nok et stort miljømål var nådd,» heter det i pressemeldingen.

Miljøfyrtårn – Norges ledende miljøsertifikat
Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøledelsesordning og Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som ønsker å dokumentere sitt samfunnsansvar og miljøinnsats. Miljøfyrtårn tilbyr bedriften et effektivt verktøy som reduserer bedriftens miljøbelastning, stimulerer til grønn omstilling, og samtidig øker konkurransekraften. Å være Miljøfyrtårn-bedrift setter strenge krav til oss som bedrift om til enhver tid å tenke miljø gjennom hele næringskjeden og inneha et godt internkontrollsystem med gode rutiner. Miljøfyrtårnbedrifter tar samfunnsansvar i praksis og bidrar til bærekraftig utvikling. Statistikk viser at Miljøfyrtårn-sertifiserte virksomheter har bedre resultater enn gjennomsnittet når det gjelder blant annet sykefravær, gjenvinning av avfall og energibruk. Vi ser at miljøtiltakene som gjøres er med på å skape en miljøvennlig drift, samtidig som det gir en tydelig og dokumentert miljøprofil både internt og eksternt.

For å vite mer om Miljøfyrtårn, se her: MiljoFyrtarn.no/

07Media har et ønske om å være bransjens fyrtårn når det kommer til arbeidet med å redusere bransjens klimaavtrykk. Deres arbeid med bærekraft og samfunnsansvar har de siste årene også resultert i en sølvmedalje i EcoVadis.

«Vi skal fortsette å sette bærekraftig utvikling på agendaen, på jobb og i de arenaene der vi deltar – slik at vi sammen kan være med og nå FNs bærekraftsmål 2030,» avslutter pressemeldingen.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Åpen konferanse med nyttige temaer

Kunstig intelligens, hvordan hindre kriminelle å stjele bedriftens IT-systemer, næringsutvikling i nord, regjeringens initiativ til bedre balanse mellom digital og analog læring står på dagsordenen.
Jubileumsmøte mai 2024 - Programbilde

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1