Ny viseadministrerende for Kongsberg

David Preskett

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) har annonsert at David Preskett har sluttet seg til selskapet som viseadministrerende direktør for firmaets virksomhet i EMEA- og APAC-regionene.

David Preskett er basert i Storbritannia og kommer til Kongsberg PCS fra Canon, hvor han hadde en miks av salgs-, markedsførings- og strategistillinger på europeisk nivå. Han ble tidlig eksponert for den grafiske industrien og tilbrakte 10 år hos Agfa, både i Storbritannia og ved selskapets hovedkvarter i Mortsel, Belgia. I Kongsberg PCS  vil Preskett være ansvarlig for ledelsen av det kommersielle, servicestøtten og økonomiske ytelsen til virksomheten over hele Europa, Midtøsten, Afrika og asiatiske stillehavsterritorier.

–Jeg er veldig glad for å være med i Kongsberg PCS i denne spennende tiden i organisasjonens utvikling, sier David Preskett. –Kongsberg PCS-skjæreløsninger har et utmerket rykte for byggekvalitet og konstruksjon, og tilfører verdi til kundenes virksomheter ved å skape og tilby nye produkter som bidrar til å drive vekst. Dette samsvarer med min egen lidenskap, og hjelper kunder med å innovere og oppdage nye måter å være mer kreative på og drive vekst i virksomheten deres.

– Jeg ser frem til å være en del av Kongsberg PCS-teamet og jobbe med et så dynamisk selskap, sier David. – Å utnytte den utmerkede teknologien og ekspertisen vi har utviklet vil drive vekst på tvers av regionene og levere forretningssuksess for våre kunder og oss selv, avslutter han.

– Når vi fortsetter vårt eget strategiske vekstprogram, er vi glade for å ønske noen med Davids eksepsjonelle kunnskaper og ferdigheter velkommen til Kongsberg-familien, sa Stuart Fox, administrerende direktør og president i Kongsberg PCS. – David er en erfaren kommersiell profesjonell som kombinerer sterk salgs- og strategiekspertise for å drive forretningsvekst. Hans erfaring og bredde av kunnskap i hele sektoren vil være en stor fordel, både for vår virksomhet og for alle våre kunder i regionen, avslutter Fox.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.