Ny viseadministrerende for Kongsberg

PUBLISERT: 8 september 2022
OPPDATERT: 21 mars
David Preskett

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) har annonsert at David Preskett har sluttet seg til selskapet som viseadministrerende direktør for firmaets virksomhet i EMEA- og APAC-regionene.

David Preskett er basert i Storbritannia og kommer til Kongsberg PCS fra Canon, hvor han hadde en miks av salgs-, markedsførings- og strategistillinger på europeisk nivå. Han ble tidlig eksponert for den grafiske industrien og tilbrakte 10 år hos Agfa, både i Storbritannia og ved selskapets hovedkvarter i Mortsel, Belgia. I Kongsberg PCS  vil Preskett være ansvarlig for ledelsen av det kommersielle, servicestøtten og økonomiske ytelsen til virksomheten over hele Europa, Midtøsten, Afrika og asiatiske stillehavsterritorier.

–Jeg er veldig glad for å være med i Kongsberg PCS i denne spennende tiden i organisasjonens utvikling, sier David Preskett. –Kongsberg PCS-skjæreløsninger har et utmerket rykte for byggekvalitet og konstruksjon, og tilfører verdi til kundenes virksomheter ved å skape og tilby nye produkter som bidrar til å drive vekst. Dette samsvarer med min egen lidenskap, og hjelper kunder med å innovere og oppdage nye måter å være mer kreative på og drive vekst i virksomheten deres.

– Jeg ser frem til å være en del av Kongsberg PCS-teamet og jobbe med et så dynamisk selskap, sier David. – Å utnytte den utmerkede teknologien og ekspertisen vi har utviklet vil drive vekst på tvers av regionene og levere forretningssuksess for våre kunder og oss selv, avslutter han.

– Når vi fortsetter vårt eget strategiske vekstprogram, er vi glade for å ønske noen med Davids eksepsjonelle kunnskaper og ferdigheter velkommen til Kongsberg-familien, sa Stuart Fox, administrerende direktør og president i Kongsberg PCS. – David er en erfaren kommersiell profesjonell som kombinerer sterk salgs- og strategiekspertise for å drive forretningsvekst. Hans erfaring og bredde av kunnskap i hele sektoren vil være en stor fordel, både for vår virksomhet og for alle våre kunder i regionen, avslutter Fox.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Landa Printing overrasker stort

Med overraskende salgstall og presentasjon av to nye trykkpresser var Landa en av de store overraskelsene på Pre-Drupa Press Briefing i Düsseldorf i slutten av mars.
Landa_01

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik