Ny viseadministrerende for Kongsberg

PUBLISERT: 8 september 2022
OPPDATERT: 21 mars
David Preskett

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) har annonsert at David Preskett har sluttet seg til selskapet som viseadministrerende direktør for firmaets virksomhet i EMEA- og APAC-regionene.

David Preskett er basert i Storbritannia og kommer til Kongsberg PCS fra Canon, hvor han hadde en miks av salgs-, markedsførings- og strategistillinger på europeisk nivå. Han ble tidlig eksponert for den grafiske industrien og tilbrakte 10 år hos Agfa, både i Storbritannia og ved selskapets hovedkvarter i Mortsel, Belgia. I Kongsberg PCS  vil Preskett være ansvarlig for ledelsen av det kommersielle, servicestøtten og økonomiske ytelsen til virksomheten over hele Europa, Midtøsten, Afrika og asiatiske stillehavsterritorier.

–Jeg er veldig glad for å være med i Kongsberg PCS i denne spennende tiden i organisasjonens utvikling, sier David Preskett. –Kongsberg PCS-skjæreløsninger har et utmerket rykte for byggekvalitet og konstruksjon, og tilfører verdi til kundenes virksomheter ved å skape og tilby nye produkter som bidrar til å drive vekst. Dette samsvarer med min egen lidenskap, og hjelper kunder med å innovere og oppdage nye måter å være mer kreative på og drive vekst i virksomheten deres.

– Jeg ser frem til å være en del av Kongsberg PCS-teamet og jobbe med et så dynamisk selskap, sier David. – Å utnytte den utmerkede teknologien og ekspertisen vi har utviklet vil drive vekst på tvers av regionene og levere forretningssuksess for våre kunder og oss selv, avslutter han.

– Når vi fortsetter vårt eget strategiske vekstprogram, er vi glade for å ønske noen med Davids eksepsjonelle kunnskaper og ferdigheter velkommen til Kongsberg-familien, sa Stuart Fox, administrerende direktør og president i Kongsberg PCS. – David er en erfaren kommersiell profesjonell som kombinerer sterk salgs- og strategiekspertise for å drive forretningsvekst. Hans erfaring og bredde av kunnskap i hele sektoren vil være en stor fordel, både for vår virksomhet og for alle våre kunder i regionen, avslutter Fox.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1