HP med ny PageWide-serie

HP Advantage 2200 full press factory har et buet design. Pressebilde.

I slutten av forrige uke lanserte HP sin nye trykkpresseserie PageWide Advantage 2200. Serien er utviklet for å møte behovene til trykksakleverandører i alle størrelser.

– Denne nye PageWide Advantage-plattformen er en game changer for den kommersielle trykkeribransjen, sier Annette Friskopp, Global Head og General Manager hos HP PageWide. – HP har lyttet til våre kunder, og vi innser at brukervennlighet og oppetid er kritiske suksessfaktorer. Denne nye pressen tilbyr konfigurasjoner for å gjøre det mulig for kunder å optimalisere pressen for deres kvalitet, produktivitet, allsidighet og økonomi for å vokse deres digitale produksjonsvirksomhet.

Ifølge presseskrivet fra HP kan denne nye serien tilby økt produktivitet og kapasitet og i tillegg til standard gramvekter på papiret kan den også skrive ut postkort og andre applikasjoner med tykkere papir, og leverer ny rekord i produktivitet for jobber med høy effekt og full fargedekning. Den har muligheten til å skrive ut med HP Brilliant Ink og 2400 native dyser per tomme skrivehoder og inkluderer en innovativ, robust papirbane med færre komponenter, noe som reduserer antall deler som skal administreres og dermed samlet vedlikeholds- og servicetid, øker påliteligheten og maksimerer oppetiden.

Fleksibilitet
Denne pressen er designet for å tilby konfigurasjonsfleksibilitet, og har en modulær design slik at kunder kan starte med en maskin med lavere kapasitet og forbedre maskinen etter hvert som virksomheten vokser eller applikasjonsblandingen endres. Kunder kan velge 1, 2 eller 3 tørketrommelmoduler sammen med passive eller aktive nettkjølemoduler for å passe deres behov. I tillegg har HP PageWide Advantage 2200 en kompakt enmotors dupleksdesign som gir høy kvalitet og produktivitet samtidig som den sparer gulvplass for kundene.

Energieffektiv
HP PageWide Advantage 2200 er utstyrt med HPs innovative High Efficiency Drying-system (HED) som minimerer strømforbruket ved høyere utskriftshastigheter ved å resirkulere opptil 80 % av luften som varmes opp under tørkeprosessen.

De nye maskinene forventes å være tilgjengelige på markedet over hele verden fra 19. oktober 2022.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.