HP med ny PageWide-serie

PUBLISERT: 12 september 2022
OPPDATERT: 12 september
HP Advantage 2200 full press factory har et buet design. Pressebilde.

I slutten av forrige uke lanserte HP sin nye trykkpresseserie PageWide Advantage 2200. Serien er utviklet for å møte behovene til trykksakleverandører i alle størrelser.

– Denne nye PageWide Advantage-plattformen er en game changer for den kommersielle trykkeribransjen, sier Annette Friskopp, Global Head og General Manager hos HP PageWide. – HP har lyttet til våre kunder, og vi innser at brukervennlighet og oppetid er kritiske suksessfaktorer. Denne nye pressen tilbyr konfigurasjoner for å gjøre det mulig for kunder å optimalisere pressen for deres kvalitet, produktivitet, allsidighet og økonomi for å vokse deres digitale produksjonsvirksomhet.

Ifølge presseskrivet fra HP kan denne nye serien tilby økt produktivitet og kapasitet og i tillegg til standard gramvekter på papiret kan den også skrive ut postkort og andre applikasjoner med tykkere papir, og leverer ny rekord i produktivitet for jobber med høy effekt og full fargedekning. Den har muligheten til å skrive ut med HP Brilliant Ink og 2400 native dyser per tomme skrivehoder og inkluderer en innovativ, robust papirbane med færre komponenter, noe som reduserer antall deler som skal administreres og dermed samlet vedlikeholds- og servicetid, øker påliteligheten og maksimerer oppetiden.

Fleksibilitet
Denne pressen er designet for å tilby konfigurasjonsfleksibilitet, og har en modulær design slik at kunder kan starte med en maskin med lavere kapasitet og forbedre maskinen etter hvert som virksomheten vokser eller applikasjonsblandingen endres. Kunder kan velge 1, 2 eller 3 tørketrommelmoduler sammen med passive eller aktive nettkjølemoduler for å passe deres behov. I tillegg har HP PageWide Advantage 2200 en kompakt enmotors dupleksdesign som gir høy kvalitet og produktivitet samtidig som den sparer gulvplass for kundene.

Energieffektiv
HP PageWide Advantage 2200 er utstyrt med HPs innovative High Efficiency Drying-system (HED) som minimerer strømforbruket ved høyere utskriftshastigheter ved å resirkulere opptil 80 % av luften som varmes opp under tørkeprosessen.

De nye maskinene forventes å være tilgjengelige på markedet over hele verden fra 19. oktober 2022.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik