Xeikon café åpner igjen

Xeikon Gazette sendes ut i forkant av evenementet.

Under mottoet «Graphic Arts and Beyond: how to drive growth with digital printing», vil neste utgave av Xeikon Café – Graphic Arts holdes 5. og 6. oktober 2022 på Xeikon HQ i Lier, Belgia.

Gjennom tech talks, live demoer og diskusjoner vil deltakerne motta førstehånds, praktisk informasjon og råd om de siste industri-innovasjonene og trendene. Kunder inviteres også til å melde seg på en eksklusiv omvisning bak kulissene på Xeikon-fabrikken, hvor de kan få et glimt inne i laboratoriene og slå av en prat med ekspertene.

En helt ny publikasjon Xeikon Gazette –  vil bli sendt ut før arrangementet. Fullpakket med nyheter, informasjon og innsikt, vil Xeikon Gazette samtidig fungere som den offisielle invitasjonen og en trykkprøve som viser Xeikons digitale utskriftsløsninger.

For mer informasjon om arrangementet og for å registrere deg, besøk Xeikon Cafés nettside.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.