Glassklare kampanjer med transparent folie

Easy Dot PET transparent L-UV passer for kampanjer på ulike glassflater, for eksempel skiltvinduer. Pressebilde

Folieprodusenten Neschen lanserer en klar printfolie for reklamebudskap på ulike glassflater i innnendørsmiljøer. Et transparent og pvc-fritt produkt til såvel midlertidig som permanent bruk.

Den nye Easy Dot PET transparent L-UV er utviklet for bruk på ulike glass- og vindusflater innendørs. En optiskt klar polyesterbasert printfolie med vannbasert og solventfri klebeteknologi. Ifølge produsenten er den enkel å montere og flytte uten at det dannes bobler, og den etterlater ingen limrester og krymper heller ikke.

På overflater som ikke er printet lover Neschen et “glassklart” og helt gjennomsiktig utseende. Folien kan settes på speilvendt på innsiden av for eksempel et skiltvindu for lengre holdbarhet. Den kan også kombineres med en hvit folie som kan fungere som et laminat og erstatte hvitt trykk, og på den måten spare både blekk, tid og penger.

Easy Dot PET transparent L-UV er sertifisert for bruk med HPs lateks- og uv-blekk. Den er tilgjengelig i en bredde på 137,2 centimeter og enten 50 eller 10 meter lang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.